Buurthuis van de Toekomst – Super Chef kookworkshops voor kinderen

Zit jij in groep 7 of 8 en vind jij koken leuk of zou je het graag willen leren? Samen met vrienden en vriendinnen van goede producten iets heerlijks op tafel kunnen zetten? Op feestjes met goede producten iets heerlijks kunnen presenteren? Een goede ‘snack’ klaarmaken voor in de sportkantine? Na het volgen van de kookworkshops, kan je een Super Chef op het gebied van koken noemen!

Dat kan! Geef je op om gezellig te komen koken in het Buurthuis van de Toekomst. Ik heb er zin in en zie jullie enthousiasme graag tegemoet.

Achilles werkt samen met Eline Le Mair, een partner in ons Buurthuis van de Toekomst. Eline is BGN Gewichtsconsulent, leefstijlcoach specialisatie Voeding en Kind. Namens het Wijkberaad Vruchtenbuurt is zij straatvertegenwoordiger van de Bosbesstraat.

In samenwerking met Achilles, geeft zij kookworkshops voor kinderen. De workshops worden met enthousiasme gegeven en met veel enthousiasme gevolgd. Vandaar dat er weer een cursus van ‘SuperChefs” voor het voorjaar in de planning staat. Deze zal gehouden in onze kantine. Sport en een gezonde leefstijl gaan hand in hand samen.

Het is een achtweekse kookworkshop voor kinderen van 10-12 jaar (groep 7-8). Het programma is een verdieping op Smaaklessen, Schoolfruiten en Lekker Fit! Mogelijk kunnen scholen dit aanbieden in hun lespakket en particulier kan deze workshop overigens ook gegeven worden.

Een workshop is ook af te nemen bij het geven van een kinderfeestje.

Bekend is dat het ontwikkelen van een gezond eetpatroon moet beginnen bij het jonge kind en dit wordt gestimuleerd door er met leeftijdsgenootjes praktisch mee bezig te zijn. Bewezen is dat dit veel meer stimuleert dan alleen theoretische lessen.

Zorg dat je er snel bij bent om je aan te melden. Vragen? Interesse?

Neem contact op voor verdere informatie met Eline Le Mair info@gie-denhaag.nl of 06-10753559

Datum 27-04-2019 14:31
Tags