Vacatures bij Achilles

Onze vereniging draait op de bezielende inzet van vele vrijwilligers. Wil jij ook een extra steentje bijdragen aan onze vereniging? Dat kan! Voor de volgende functies zijn we namelijk op zoek naar versterking..

Coördinator clubkleding Achilles

Als coördinator van de clubkleding draag je er zorg voor dat iedere speler en speelster over een passende Achilles outfit beschikt. Je beheert de voorraad en je plant momenten in waarop spelers hun oude tenue kunnen inleveren en hun nieuwe kunnen aanschaffen. Bij tussentijdse vervanging of aanschaf kan men zich tot jou wenden. Het is een functie waarbij je naast je administratieve vaardigheden ook je sociale vaardigheden aanwendt om iedereen er piekfijn bij te laten lopen. Voor meer informatie of bij interesse, neem contact op met clubtenue@hkvachilles.nl of vrijwilligers@hkvachilles.nl.

Lid sponsorcommissie

De sponsorcommissie is op zoek naar leden die het leuk vinden om contact aan te gaan met potentiele nieuwe sponsoren en contacten met bestaande sponsoren te onderhouden. Je bent iemand die sponsormogelijkheden ziet en daar ook achteraan durft te gaan. Dus ben je niet verlegen en heb je een vlotte babbel of heb je deze kenmerken niet en wil je jezelf juist op deze punten ontwikkelen dan is de sponsorcommissie echt iets voor jou. Voor meer informatie of bij interesse, neem contact op met sponsoring@hkvachilles.nl of vrijwilligers@hkvachilles.nl.

Lid vrijwilligerscommissie

De vrijwilligerscommissie is een commissie in wording die uit ongeveer 4 personen zal bestaan. Deze commissie zorgt voor het behoud en werving van vrijwilligers binnen Achilles. Je bent daarmee een spil in de vereniging en houdt met veel andere commissies en leden contact. Daarnaast werk je met je medecommissieleden de reeds bestaande contouren van het vrijwilligersbeleid uit en borg je de organisatie hiervan in de vereniging. Het is een geweldige functie voor mensen die het leuk vinden om de vereniging goed te leren kennen en die oog hebben voor het wel en wee van de vereniging als geheel en de vrijwilligers in het bijzonder. Voor meer informatie of bij interesse, neem contact op met vrijwilligers@hkvachilles.nl

Datum 29-04-2019 08:28
Tags