Achilles maakt zich klaar!

Aankomende zaterdag is het zover: dan speelt onze selectie voor lijfsbehoud in de Overgangsklasse. Een belangrijke wedstrijd waar onze selectie alle steun bij kan gebruiken! Zaterdag moet dus alles kloppen: op het veld, maar zeker ook daarbuiten. Hieronder daarom wat afspraken die met Fortuna (gastheer) zijn gemaakt.

Informatie over de wedstrijd

• De wedstrijd wordt gespeeld bij korfbalvereniging Fortuna/Delta Logistiek (Schoemakerstraat 340, 2629 HP te Delft).
  • Aanvang van de wedstrijd is 13:30u.
  • De zaal is om 12:30u beschikbaar voor spelers en supporters.
  • Entree voor de wedstrijd van HKV Achilles is gratis.
  • De juryvoorzitter is aangewezen door het KNKV en Fortuna levert bezetting voor de schotklok en de tijdwaarneming.
  • De wedstrijd eindigt met een winnaar. Bij gelijkspel volgt een verlenging (2 x 5 minuten zuivere speeltijd), met evt. een ‘golden goal’-verlenging. Als er dan nog steeds geen winnaar is, moeten de ploegen strafworpen nemen.

Informatie voor supporters

• De kantine is om 12:00u open.
  • Fortuna accepteert geen contant geld. Betalen (voor munten) is enkel mogelijk met de PIN.
  • De zaal is om 12:30u open. Tussen 12:30u en 13:30u is er gelegenheid om vlaggen, etc. op te hangen. Trappen zijn beschikbaar. Bevestigingsmiddelen (tape, touw, tie-wraps) dienen we zelf mee te brengen. Na afloop moeten we de versieringen zorgvuldig verwijderen. Nb. De hal is al wel rood/wit versierd (voor de wedstrijden later die dag). Ga zorgvuldig met de clubkleuren van elkaar om…
  • Achilles krijgt een helft van de zaal toegewezen. Waarschijnlijk de helft vanaf de middenlijn tot de achterzijde.
  • Achilles levert per 80 supporters twee stewards. De stewards worden om 12:15u verwacht bij de briefing in de bestuurskamer van Fortuna.
  • Wat betreft sfeeracties: geen confetti (die plakken aan de vloer). Zogenaamde streamers mogen wel. Achilles is overigens zelf verantwoordelijk voor het opruimen van de ingezette sfeerartikelen. Bezems zijn beschikbaar.
  • Alcohol en glaswerk is niet toegestaan in de hal.

Een beladen wedstrijd waar veel spanning op staat. Dat betekent ook dat we tegenslagen zullen moeten incasseren. Ga daar goed mee om en blijf de ploeg steunen, want zoals we ook tegen Oranje Wit hebben gezien… de wedstrijd is pas gespeeld als de scheidsrechter voor de laatste keer op het fluitje heeft geblazen.

Datum 30-03-2019 23:26