Staf A1 bekend

TopC is verheugd te kunnen berichten dat Arjen van Nieuwenhuijzen volgend seizoen de nieuwe hoofdtrainer van de A1 wordt. Samen met Sander Suurd (assistent) en Annemarie Linse (ploegbegeleider) vormt het trio het hart van de staf van de A1. Dit is ook het moment om Frank Baars en Dennis Brusse te bedanken voor hun inzet dit seizoen. Met de A1 hebben Baars en Brusse zich dit zaalseizoen knap en verdiend weten te handhaven in de hoofdklasse, met attractief en energiek korfbal. Lees verder voor meer info over Arjen's visie & aanpak aankomend seizoen:

Voor Van Nieuwenhuijzen een luxe uitgangspositie: een A1 op hoofdklasse niveau en een A2 acterend op het niveau van de overgangsklasse.

Wat betreft Van Nieuwenhuijzen mag de A-selectie nog wel wat groeien. Met name in de breedte; "als we in de zaal meer willen dan handhaving, dan zullen zowel A1 als A2 sterk moeten zijn. Ook de A2 speelt namelijk in een sterke competitie. We wachten geduldig af, maar ik zie en hoor om me heen dat Achilles op dit moment grote aantrekkingskracht heeft."

Van Nieuwenhuijzen eindigt energiek, want vanaf medio juni begint de A-selectie al met haar voorbereiding op het nieuwe seizoen. "De ontwikkeling van spelers, zowel individueel als op team niveau, zal centraal staan. De aanpak zal iets anders zijn dan de spelers gewend zijn. Dit zal enige aanpassing vergen en daarom starten we al medio juni met trainen. We willen zo goed mogelijk toewerken naar de zaal hoofdklasse.
Achilles is de grootste club van Den Haag en heeft een goede aantrekkingskracht. Dit willen we graag houden en uitbreiden. Ik en ook de andere leden van de staf kijken uit naar een mooi seizoen."

Datum 30-04-2019 17:52
Tags