Donderdag 30 mei: 21-competitie

Wie heeft het beste schot van Achilles? Donderdag 30 mei (op Hemelvaartsdag) vindt de jaarlijkse 21-competitie voor ieder lid van Achilles plaats. Voor diegene die nog nooit meegedaan heeft: de dag begint om 10.00 uur. Met in elke categorie 3 voorrondes. Er zijn 5 categorieën: kangoeroes & F, E & D, B & C en de A /senioren en Recreanten (in koppels). Per ronde wordt er 10 minuten over en weer geschoten en is het de bedoeling dat je zoveel mogelijk scoort. Opgeven kan tot woensdagavond 29 mei in de kantine of per mail weerhaak@casema.nl

De palen staan 2x de lengte van de paal uit elkaar en je mag alleen vanaf de paal schieten, dus geen doorloop nemen. Na de voorrondes begint de knock out fase die eindigt met de diverse finales die een voor een worden gespeeld voor de kantine zodat iedereen deze kan volgen. Een spektakel dus!

Aan het eind van de dag organiseert de KC een BBQ, opgeven kan tijdens de 21 Competitie zelf. Tevens heeft de KC de moeite genomen om voor deze dag ook mensen op te stellen voor kantinediensten echter weten zij niet wanneer iedereen speelt dus kan het voorkomen dat je moet schieten en tegelijk kantinedienst hebt. In dat geval probeer iemand voor die 10 minuten te regelen maar draai wel gewoon de rest van de tijd.

Het opgeven voor de 21-competitie is simpel en kost niks, in de kantine hangt een lijst waarop je je naam en het team waar je inzit op kan schrijven. En voor de mensen die niet zo vaak op het veld komen, maar toch mee willen doen mag het ook via weerhaak@casema.nl. Opgeven kan tot woensdagavond 29 mei in de kantine of per mail. Dus nogmaals: donderdag 10 mei om 10.00 op het veld aanwezig zijn zodat we op tijd kunnen beginnen.

En dan nog een vraag aan de winnaars van vorig jaar: willen jullie de bekers in de kantine zetten?

Tot Donderdag 30 mei op het veld (ook al doe je niet mee)!

Chris en Sten

Datum 13-05-2019 09:39
Tags