Maandag 3 juni: Oranje U17 in Den Haag

Op maandag 3 juni bezoekt Oranje U17 - de ploeg van onze Noa Brusse! - HKV/Ons Eibernest ter voorbereiding op de Korfball World Cup U17 (28-30 juni, Eindhoven). Eerst geven zij om 16.30 uur samen met Barry een clinic voor de D-, E- en F-jeugd van Die Haghe, Achilles en HKV/Ons Eibernest, daarna wordt om 18.30 uur een wedstrijd gespeeld van Oranje U17 tegen een Haagse formatie van topjeugdspelers (met namens Achilles Rick, Noah, Danique en Sterre) en tot slot om 20.00 uur een wedstrijd tegen HKV/Ons Eibernest 1/2. Kom je ook kijken of wil je deelnemen aan de clinic? Lees verder voor meer informatie én hoe je je opgeeft als je mee wil doen aan de clinic!

Clinic voor D-, E- en F-jeugd

De spelers van Oranje U17 zullen eerst onder leiding van Barry Schep een clinic geven aan de D-, E- en F-jeugd van Die Haghe, Achilles en HKV/Ons Eibernest. De clinic start om 16.30 uur en duurt tot 17.25 uur.

Om mee te doen aan de clinic moet je je aanmelden via tc@hkvachilles.nl. Meld in je mailtje je naam en de ploeg op waarin je nu speelt. Doe dit zo snel mogelijk, want vol = vol! Er zijn echt maar een bepaald aantal plekken beschikbaar, dus wees er snel bij. Geef bij het aanmelden ook even aan of je zou willen avondeten op de club (hiervoor wordt een kleine vergoeding gevraagd, de clinic is verder gratis

Oranje U17 vs. Haagse formatie en HKV/Ons Eibernest

Om 18.30 uur speelt Oranje U17 (ploeg 1) tegen een Haagse A-formatie met spelers van Die Haghe, Achilles en HKV/Ons Eibernest. Hierin zullen Luca Ling, Danique de Bruijn, Sterre Groen, Rick Pot en Noah de Jong meedoen. Om 20.00 uur speelt Oranje U17 (ploeg 2) tegen HKV/Ons Eibernest 1. Beide wedstrijden worden in de Eibernest-hal gespeeld. Natuurlijk is het leuk als er veel supporters zijn!

Datum 27-05-2019 19:55
Tags