Zaterdag 6 juli: Duinrell, daar kikker je van op!!!

Het einde van het seizoen is bijna in zicht. De laatste wedstrijden worden gespeeld, waarna een aantal van jullie nog gezellig mee gaat op kamp. Daarna kan iedereen genieten van een aantal vrije weken, alvorens we in de nieuwe teams weer aan het nieuwe jaar gaan beginnen. Ook de AC sluit het jaar natuurlijk graag feestelijk af! Zaterdag 6 juli is de laatste activiteit voor alle jeugd, kangoeroes t/m A. Deze slotdag vieren wij in Duinrell. Zorg dus dat jij en jouw team erbij zijn, om het seizoen feestelijk af te sluiten. Ga je mee? Geef je zo snel mogelijk op door een mailtje te sturen naar ac@hkvachilles.nl, dit kan tot uiterlijk vrijdag 21 juni. Hieronder lees je de belangrijkste informatie, lees het goed door!

Voor wie?: Voor alle kinderen uit de A t/m de kangoeroes. De kangoeroes t/m de E vragen wij een begeleider (ouder/trainer) mee te nemen. Geef jij je samen met een begeleider op? Of zorg je met je team of een groepje kinderen voor een gezamenlijke begeleider?

Tikibad?: Vanaf de C is er de mogelijkheid om gebruik te maken van het Tikibad (met toestemming van ouders). Dit kost je natuurlijk wel iets meer geld. Geef dit aan bij je aanmelding!

Vervoer?: We verzamelen om 10.00u bij Duinrell. Je bent verantwoordelijk voor je eigen vervoer. Mocht je willen carpoolen kun je dit met je eigen teamgenoten/begeleiders regelen. Vanaf de C is er de mogelijkheid om met de leden van de AC mee te fietsen naar Duinrell. Als je graag mee wil fietsen moet je dit aangeven bij je aanmelding, zodat wij hier rekening mee kunnen houden.

Tijden?: De AC leden zijn tot sluitingstijd in het park, de kinderen die meefietsen kunnen daarna weer mee naar Den Haag fietsen. Mocht je eerder weg willen en wordt je opgehaald is dat natuurlijk geen probleem. Wij vragen je wel om dit te overleggen met de AC.

Kosten?: De kosten voor Duinrell zijn als volgt: Entree park = 18.95 euro. Entree park + tikibad = 24,45 euro.

Eten en drinken?: Wij zorgen voor een hapje en een drankje. De kinderen dienen zelf genoeg eten en drinken mee te nemen voor de lunch, etc.

Kleding?: Wij raden makkelijk zittende kleding aan. Mocht het warm worden, is het wellicht handig om een setje droge kleding mee te nemen (mocht er gebruik worden gemaakt van de Splash ;-)

Heb je nog vragen? Mail ons gerust!

 

Groetjes,

Britt, Frank, Rinus & Julia

Datum 03-06-2019 08:27
Tags