Van de redactie; de aller laatste!

hoofdartikel.JPG hoofdartikel

Voor u ligt de laatste Leeuwenkrabbels van dit seizoen. Het eerste krantje van het nieuwe seizoen komt uit op woensdag 7 augustus. De kopij voor het dit krantje moet op maandag 5 augustus binnen zijn, vóór 12 uur. De kopij van de Leeuwenkrabbels kan gestuurd worden naar website@hkvachilles.nl.

hoofdartikel.JPG

En bij deze wil ik graag van de gelegenheid gebruik maken om mijn aller laatste hoofdartikel als Hoofdredacteur van de aller mooiste korfbalvereniging van Nederland en omstreken te publiceren. Twee weken geleden heb ik "mijn" Olga al bedankt. Daar wil ik deze week nog kort een aantal andere top-vrijwilligers aan toevoegen. Want in de afgelopen jaren heb ik ook mogen samenwerken met een aantal andere Achillianen, die er voor hebben gezorgd dat ik scherp bleef en dat er dingen opgepakt werden die opgepakt moesten worden.

Joost van Soest. Onze huisfotograaf, maar ook beheerder van onze site en eigenlijk de "vader" van ons eerste digitale Achilleskindje. Joost stond aan de wieg van onze eerste site, die later zou overgaan naar het huidige design en de hosting bij onze huidige partner. Joost stond altijd klaar om zaken met spoed op onze site te zetten, te publiceren en te schrijven. Foto's van kampioenswedstrijden en andere belangrijke momenten binnen onze vereniging werden direct gedeeld zodat er gelijk nagenoten kon worden van deze prachtige momenten.
Niet alleen het snel plaatsen van foto's en andere dingen, ook het scherpe redacteursoog van Joost heeft er jaren lang voor gezorgd dat ik vaak nog eventjes iets aan kon passen voordat ik mijzelf voor lul zou zetten met een stuk dat niet klopte.
Joost, dankjewel voor je hulp, inzet als vrijwilliger en hart voor onze vereniging!

Erika Labordus. Aller eerst is Erika "gewoon" een echte Achilles-moeder. Met het korfbaltalent van haar kids zit het wel snor. Maar wat veel mensen niet weten is dat ook Erika erg nauw betrokken is geweest bij de ontwikkeling van onze huidige website. Als redacteur van onze site heeft zij zich de laatste jaren enorm ingezet voor allerlei "digitale" zaken voor onze club en heeft zij mij enorm ontzien in het oppakken van dingen die ook moesten gebeuren.
Erika, ook jij enorm bedankt voor je hulp en inzet de afgelopen jaren. Als er de komende jaren nog meer moeders zoals jij onze vereniging komen ondersteunen, zit het wel goed met onze mooie club!

Desiree de Bruin. Met een frisse blik op eigenlijk alles wat digitaal is, heeft Desiree voor ons de afgelopen jaren er in mijn ogen vaak voor gezorgd dat alles een beetje "jonger" werd. Met haar creatieve visie op onze site, heeft zij samen met Erika en Joost aan de wieg gestaan van onze huidige site. En dat is nogal een bevalling geweest, voor ons allen. Mede door de relaxte houding van Desiree, kwam de ontwikkeling van onze site in een stroomversnelling toen onze oude site gehackt werd. Het heeft eventjes geduurd, maar een nieuwe site staat er ook niet zomaar. Maar mede door het snelle handelen, waren wij toen sneller online dan vooraf gedacht. Da's niet het enige wat Desiree nog voor ons doet, want samen met Erika en andere redacteurs staat zij nog steeds continu klaar om dingen zo snel mogelijk op onze site te plaatsen.
Dees, dankjewel! Ik hoop dat je je nog lang zo blijft inzetten voor onze vereniging, want dat kunnen we goed gebruiken!!

Bovenstaande dames en heer wilde ik specifiek even bedanken maar er zijn natuurlijk nog veel meer mensen die op de achtergrond onze Leeuwenkrabbels en digitale Zwart-Wit-Groene snelweg mogelijk maken. De redactie van onze site is namelijk ook nog in handen van Jorrit van Giffen. Hij zorgt er onder andere iedere week voor dat het hoofdartikel netjes geplaatst wordt. Of wat te denken van onze druk bezochte Facebook-pagina. Daar steekt een hele groep enthousiastelingen achter die dagelijks het nieuws in onze wereld in de gaten houden en publiceren. Facebook-toppers; bedankt! En ga vooral zo door.. Ik heb vaak geroepen dat Facebook en andere socials langzaam uit zal sterven. Gelukkig bewijzen jullie met jullie inzet het tegendeel en zorgen jullie er voor dat Achilles zichtbaar blijft op de socials! Jullie zijn enorm belangrijk voor onze vereniging! ????

Rest mij alleen nog het Bestuur te bedanken voor het gestelde vertrouwen de afgelopen jaren. Ik heb met heel veel plezier het redacteurschap op mij genomen. Op naar een nieuwe uitdaging binnen onze mooie club.

Tot volgend seizoen, op ons mooie veld! ????

Groeten,

Bart Kasten

Datum 25-06-2019 17:22
Tags