5 september: Laatste clubtenue-ophaalmoment (!)

Zaterdag start de competitie en dat betekent dat alle spelende leden weer voorzien moeten zijn van een wedstrijdshirt en selectie- & jeugdspelers ook van een trainingspak. Dit betekent óók dat (ex)-spelers die nog in het bezit zijn van bruikleen shirts of pakken, deze nog moeten inleveren. Langs komen om kleding in te leveren of te ruilen kan alleen nog op donderdag 5 september tussen 19:00 en 21:00 uur. Lees de rest van dit bericht goed door om te weten waar jij je moet melden. Is iets niet duidelijk of heb je een vraag? Neem dan contact op via clubtenue@hkvachilles.nl!

Kledingdata – 19:00 tot 21:00 uur

 • Dinsdag 27 augustus
 • Donderdag 29 augustus
 • Dinsdag 3 september
 • Donderdag 5 september

Stop je met korfballen?

En heb je thuis een trainingspak, tas of wedstrijdshirt liggen die je in bruikleen hebt gekregen? Kom deze dan op bovenstaande data inleveren in de kantine! Stop je spullen in een plastic tasje, plak er een briefje met je naam op.

Senioren – selectie 1, 2, 3

 • Spelers die vorig jaar in de selectie speelden, maar dat aankomend jaar níet meer zullen doen, moeten hun pak (en eventueel tas) inleveren.
 • Spelers die vorig jaar in de selectie speelden en dat zullen blijven doen, mogen hun trainingspak gewoon bij zich blijven houden. Is er iets kapot of ben je iets kwijt? Laat dit ons dan weten, aan het eind van het seizoen dien je je complete set in te kunnen leveren.
 • Ook juniorenspelers die dit jaar in de selectie komen en dus al een eigen trainingspak hebben, mogen deze gewoon blijven gebruiken. Is er iets kapot of ben je iets kwijt? Laat dit ons dan weten, aan het eind van het seizoen dien je je complete set in te kunnen leveren.
 • Spelers die níeuw zijn in 1, 2 of 3, of vorig jaar geen pak hebben kunnen bemachtigen, komen op dinsdag 3 september of donderdag 5 september tussen 19:00 en 20:30 naar de kantine om een pak te passen.

Senioren – overige ploegen

 • Spelers die vorig jaar (of het jaar daarvoor!) in de junioren speelden en nog een bruikleen-jeugdshirt en/of trainingspak in hun bezit hebben, dienen deze in te leveren.
 • Alle spelende senioren moeten zélf een eigen wedstrijdshirt kopen, deze wordt dan dus jouw bezit. Deze kost 40 euro en is in de kantine af te rekenen (het liefst met de pinpas!).

Jeugd A t/m F

Alle spelende jeugdleden maken gebruik van het kledingfonds, dit betekent dat aan het begin van het seizoen 22 euro automatisch geïncasseerd wordt. Zij krijgen hiervoor een wedstrijdshirt en een trainingspak in bruikleen.

 • Spelers van de A1, A2, B1, B2 en C1 krijgen geen bruikleenwedstrijdshirt in eigen beheer, deze worden gezamenlijk bewaard in teamtassen. Aanvoerders of coaches kunnen deze ophalen in de kantine.
 • Spelers van alle overige ploegen krijgen een eigen bruikleenwedstrijdshirtje. Had je deze vorig jaar al en is de maat nog goed? Dan mag je deze blijven gebruiken en hoef je niets te doen. Heb je nog géén eigen bruikleenshirt in beheer? Kom dan op één van bovenstaande data naar de kantine om een shirtje op te halen.
 • Had je vorig jaar een eigen bruikleenshirt, maar kom je dit jaar in de A1, A2, B1, B2 of C1? Lever dan je eigen shirtje even in, je krijgt er dit jaar één uit de teamtas.
 • Heb je vorig jaar al een trainingspak in bruikleen ontvangen en is ook daarvan de maat nog goed? Dan mag je deze gewoon blijven gebruiken. Wil je liever een grotere maat? Zorg dan dat je jouw oude pak komt inleveren en inruilt voor een andere maat, op één van de kledingdata.
 • Heb je nog géén trainingspak? Kom dan op één van bovenstaande data naar de kantine om er één op te halen.

Heb je géén idee wat voor jouw van toepassing is? Kun je niet op één van de kledingdata? Is iets niet helemaal duidelijk of heb je een andere vraag? Stuur dan een mail naar clubtenue@hkvachilles.nl, dan zoeken we samen naar een oplossing!

Datum 05-09-2019 10:52