Oproep: Wie heeft de Verklaring Sociale Hygiëne?

Wij zijn er door de gemeente Den Haag op geattendeerd dat onze Drank- en Horecavergunning niet meer up-to-date is. De mensen die op de vergunning staan vermeld, zijn helaas niet meer actief betrokken bij onze vereniging. We moeten er op zo kort mogelijke termijn voor zorgdragen dat de Drank- en Horecavergunning vernieuwd wordt. Daarom onze vraag: Wie zijn er in het bezit van de Verklaring Sociale Hygiëne?

De volgende mensen zijn in het bezit van de Verklaring Sociale Hygiëne en hebben aangegeven bereid te zijn vermeld te worden op de vergunning: René van Loon, Dave Muller, Dionne van Dongen, Sharon van Bleyswijk, Marinus Stulp en Jasper van den Burg.

Het is zaak dat op de vergunning zo veel mogelijk mensen vermeld worden om er zo voor te zorgen dat we zo lang mogelijk aan de vereisten voldoen. Daarom bij deze onze vraag: Wie oh wie zijn in het bezit van de Verklaring Sociale Hygiëne, zijn regelmatig aanwezig in de kantine en zijn bereid te worden vermeld op de Drank- en Horecavergunning?

Graag een mailtje naar dionne@vrouwepomona.nl of een appje naar 06-12868619.

Het bestuur en de KC

Datum 24-09-2015 00:06
Tags