Klachten geluidsoverlast

Om maar direct met de deur in huis te vallen. Sinds de aanloop naar het nieuwe seizoen is gestart krijgen verschillende bestuursleden meer dan voorheen forse klachten van onze buren over geluidsoverlast. Tijdens nabelacties wordt ons duidelijk dat we als vereniging wel erg de grenzen van goed nabuurschap aan het opzoeken zijn. Of er al overheen gegaan zijn. Wat speelt er dan vragen jullie je nu beslist af? Tijdens een leuk potje 21-‘en, trainen en inschieten voor en in de rust blijken wij als Achillianen niet meer zonder (harde) muziek te kunnen en dat op een volgens onze buren (zeer) storend niveau.

Tijdens de laatste bestuursvergadering en tevens onze eerste van het nieuwe seizoen hebben wij de nu ontstane situatie besproken en na ampel beraad besloten om maatregelen te nemen. Wij willen onder geen beding een slechte relatie met onze buren, zeker niet met onze “overzomeringen” die eraan zitten te komen zonder clubgebouw.

Daarom is het vanaf de publicatiedatum van dit bestuurlijk besluit verboden om nog langer muziek via een eigen of onze geluidsinstallatie op het veld af te spelen. Dit geldt voor alle ploegen met uitzondering voor het inschieten van de teams 1, 2 en 3 voor en in de rust (tot uiterlijk 16.15 uur) op officiële wedstrijddagen. En bij de A1 enkel voor de wedstrijd (vanaf 10.45 uur). Ook tijdens het inschieten willen wij dat er met respect voor onze buren muziek gedraaid wordt.

Laten we attent zijn voor en naar elkaar, dan hebben we met elkaar een mooi seizoen voor de boeg op onze heerlijke accommodatie.

Jullie bestuur.

Datum 04-09-2019 09:51
Tags