Mail je pasfoto naar Jaap

Zoals jullie wellicht weten worden de uitslagen van steeds meer wedstrijden via het digitale wedstrijdformulier ingevoerd. Vanaf de zaal is dit voor alle wedstrijdsportploegen verplicht. Alle spelers moeten dan ook een pasfoto in Sportlink hebben staan. Willen alle teams zo snel mogelijk van alle spelers een pasfoto maken en deze mailen naar Jaap (jaap.baak@hkvachilles.net). Het belangrijkste op dit moment zijn de wedstrijdsportploegen: 1 t/m 6, A1, A2, B1, B2, C1, C2. ZATERDAG ZAL JOOST DE HELE DAG OP HET VELD ZIJN OM PASFOTO'S TE MAKEN! VERZAMEL DUS EERDER EN MELD JE BIJ HEM, DAN IS HET OOK GEREGELD!

Het makkelijkste is als één persoon uit het team (bijvoorbeeld de aanvoerder of de coach) van alle spelers een foto maakt en deze dan met het hele team tegelijk naar Jaap mailt. De foto mag natuurlijk gewoon met een telefoon genomen worden, bijvoorbeeld zaterdag of zondag voor de wedstrijd.

Het belangrijkste op dit moment zijn de wedstrijdsportploegen: 1 t/m 6, A1, A2, B1, B2, C1, C2. Andere ploegen kunnen vanaf de zaal ook al gaan werken met het digitale wedstrijdformulier, maar worden pas later in het seizoen verplicht gesteld.

Meer informatie over het digitale wedstrijdformulier zal overigens gegeven worden op woensdag 7 oktober op de info avond Digitaal wedstrijdformulier .

Alvast bedankt voor jullie medewerking!

Groetjes,
namens de TC
Britt

Datum 04-10-2015 15:47
Tags