Vacature SWSDH: Combinatiefunctionaris korfbal (0,6 fte - 23 uur p.w.)

De werkgever van onze Jeugdsportcoördinatior Suzanne, SWSDH (Stichting Werkgever Sportclubs Den Haag), zoekt voor haar een nieuwe collega! Op zoek naar een toffe baan op de korfbalvelden en heb je mínimaal een mbo-4 sportachtergrond? Bekijk dan snel de vacature en wie weet scoor jij dan deze leuke, afwisselende baan op de korfbalvelden in Den Haag!

Combinatiefunctionaris korfbal 23 uur per week (0,6 fte)

Jij laat de club lekker draaien!
Voordat je verder leest, moet één ding zeker zijn: korfbal is helemaal jouw ding! Van jong tot oud, van ieder niveau word je enthousiast. Kan jij dit plezier ook overdragen op jouw trainers, jouw spelers en alle Hagenaars, dan ben jij de aanvoerder met wie wij in de basis willen starten!

Jouw speelveld
Bij Werkgever Sportclubs Den Haag zijn we op zoek naar een nieuwe combinatiefunctionaris (sportcoördinator) met de specialisatie korfbal. Als onze nieuwe collega versterk Haagse korfbalverenigingen. De belangrijkste werkzaamheden bestaan uit leden -en kaderontwikkeling, ontwikkelen van technisch beleid, het organiseren van maatschappelijk activiteiten.

De negen Haagse korfbalverenigingen zijn gelegen in de buitenwijken van Den Haag. Het grootste gedeelte van de korfbalverenigingen heeft aangegeven op bovenstaande onderdelen ondersteund te willen worden. Samen met jouw collega bespreek je de ondersteuningsbehoefte van verenigingen, stemmen jullie je werkzaamheden met elkaar af en werk je samen met de regio ondersteuner van het KNKV.  Door jouw inzet versterk en verbind je niet alleen de korfbalverenigingen, maar versterk je ook de korfbalsport in het algemeen.

Aangenaam, dit is jouw nieuwe werkgever
Al sinds 2008 werken we als Werkgever Sportclubs Den Haag (WSDH) aan de formule van succesvolle sportstimulering in onze hofstad. Als een van de weinigen in onze sector zijn we een stabiele werkgever voor ruim 80 combinatiefunctionarissen, buurtsportcoaches en streetsportleiders in Den Haag. Bij ons hebben sportieve medewerkers die hun vak goed uitoefenen uitzicht op een vaste aanstelling.

WSDH staat nauw in contact met 50 sportverenigingen waaraan jij en je collega-jeugdsportcoördinatoren en buurtsportcoaches worden uitgeleend. Met elkaar werken we aan de maatschappelijke betrokkenheid in de wijken in Den Haag. Ook biedt onze stichting een passend en veelzijdig sportaanbod op 100 Haagse scholen.

Jouw winst (o.b.v. een 38-urige werkweek)

 • De glimlach op de gezichten van clubleden en kader.
 • Een salaris van € 2328 – 3291 (schaal 7, CAO sport).
 • Een reiskostenvergoeding.
 • Minimaal 24 vrije dagen per jaar.
 • Een vergoeding voor kleine kosten en aanvullende verzekeringen.
 • Mogelijkheden om bij te scholen.
 • Een pensioenfonds.

In jouw sporttas
Organisatietalent, enthousiasme en kennis van korfbal: jij hebt het allemaal! En dat gebruik je maar al te graag om Haagse korfbalverenigingen naar een hoger plan te helpen. Jij kan dingen in gang zetten en coördineren waarbij jouw gestructureerde werkwijze goed van pas komt. Daarnaast ben je niet bang om initiatief te tonen en verantwoordelijkheid te nemen. Jouw ondernemende houding en ambitie om jezelf en de vereniging te ontwikkelen, krijgt hier volop de ruimte. Verder breng je mee:

 • Minimaal MBO 4 sportopleiding, bij voorkeur aangevuld met een trainersdiploma (KT2)
 • Ervaring binnen de sportverenigingswereld, bij voorkeur de Haagse, en de begeleiding van technisch kader
 • Verklaring Omtrent Gedrag (VOG)
 • Bereidheid om minimaal 3 avonden te werken en soms op zaterdag

Solliciteren?
Je kan ons overtuigen door een leuke presentatie over jezelf te sturen naar info@swsdh.nl (of via wetransfer). Uiteraard kan je ook via een motivatie en cv solliciteren, en wellicht nodigen we je uit voor een goed gesprek! Stuur jouw sollicitatie voor donderdag 17 oktober aan info@swsdh.nl. Vragen over de vacature of procedure? Stel deze aan Hans Honders, via hans.honders@swsdh.nl, 070 – 368 60 46 of loop even bij ons langs op de Sportcampus (volg de bordjes “Kantoren midden”).

Datum 06-10-2019 11:16