Grote Clubactie Update

De eerste paar weken zitten er al op en er zijn al wat boekjes ingeleverd, goed gedaan! Een lot kost €3,-, en van ieder verkocht lot gaat er maar liefst €2,40 naar de vereniging! Al het geld wat we dit jaar ophalen, zal gaan naar het nieuwe clubhuis. Vorig jaar hebben we meer dan 1000 verkocht, kunnen we dat overtreffen? Ja toch!!!

De F t/m de C1 teams hebben allemaal een persoonlijk lotenboekje gekregen. Dus: vraag je ouders, opa’s en oma’s, ooms en tantes, buren allemaal of ze en lootje van je willen kopen!

Nieuw dit jaar is dat de hogere teams, team 1 tot en met de B3, een lotenboekje per team hebben gekregen. Als iedereen een lootje koopt, helpt dat de club al een hele hoop!

Dit seizoen zullen er ook weer prijzen komen voor de beste verkopers en het best verkopende team. De prijs voor het bestverkopende team, zal een financiële bijdrage zijn voor het teamuitje. Hoe meer er wordt verkocht, hoe hoger deze bijdrage!!

Voor de individuele prijzen voor de beste verkopers kan er gedacht worden aan cadeaubonnen afhankelijk van welke leeftijd de verkoper heeft (denk aan Intertoys, bioscoopbon enz).We hopen dat er dit seizoen veel loten verkocht zullen worden.

Als je boekje vol is kan je deze in de Grote Clubactiedoos stoppen in de kantine. Wil je een nieuw boekje, stuur dan een e-mail naar groteclubactie@hkvachilles.nl, dan zorgen we dat het nieuwe boekje bij je terecht komt.

Groetjes,
Rianne van Groen
Mirjam Nieuwveld

Datum 11-10-2019 08:20
Tags