25 oktober: AC Halloween Horrortocht

Dit jaar willen we weer flink uitpakken met Halloween. Op vrijdag 25 oktober verwachten we alle C, B en A teams in de kantine. We gaan daar namelijk eerst een horrorfilm kijken om met zijn allen goed in de stemming te komen. Want daarna gaan we namelijk in groepjes naar een geheime locatie waar jullie een heuse Horrortocht zullen lopen. Wat jullie precies tegen gaan komen is natuurlijk een verrassing. Maar je kunt er van uit gaan dat de tocht niet bedoeld is voor kindertjes met een zwakke maag.

We willen jullie vragen of jullie jezelf willen aanmelden per groepje, zodat we een strak schema kunnen opstellen om de groepen op tijd te laten vertrekken op de fiets. Je mag je ook alleen aanmelden dan delen wij je bij een groepje in. Groepjes bestaan uit max 6 personen. Kleinere groepjes worden aangevuld.

Van belang is dat je die avond op de fiets naar Achilles komt. Mocht je snel bang zijn kleed je dan vooral in het zwart aan, dan val je misschien wat minder op voor al het engs dat je te wachten staat.

Praktische info:

  • Kom op de fiets (met verlichting).
  • Film start 19.00 uur. Be there!
  • Eerste groep gaat om 20.30 weg. De laatste groep is uiterlijk 23.00 klaar.
  • Je mag een zaklamp mee maar gebruik deze zo min mogelijk.
  • Na de tocht worden degenen die het overleefd hebben teruggebracht naar Achilles. Daar krijg je nog een koekje als troost en daarna is de activiteit afgelopen. Meld jezelf of je groepje aan via ac@hkvachilles.nl.

We zien de angst deze avond graag in al jullie ogen!

Gruwelijke groetjes thuis,

Frank, Rick, Rinus en Wesley

Datum 24-10-2019 08:45
Tags