De club van 100: daar wil toch iedereen aan mee doen?

hoofdartikel.JPG hoofdartikel

Vorig jaar hebben Frank en ik de eerste opzet van de club van 100 geïnitieerd. Al een lange tijd werd hier veelvuldig over gesproken en hoe mooi is het om te zien dat nu ook Achilles zo’n initiatief heeft.

hoofdar

hoofdartikel.JPG

In het afgelopen jaar hebben wij ook al mooie resultaten behaald. Allereerst hebben wij het archief gedigitaliseerd en daarmee de mooie momenten die wij als Achilliaan hebben meegemaakt ook voor de toekomst kunnen behouden. Daarnaast hebben wij een mooi stellage kunnen bouwen om de vele doelpunten op het scorebord bij te schrijven.

Van dit alles worden wij uiteraard erg enthousiast maar... dat smaakt natuurlijk ook naar meer. Hierbij dus de open vraag naar alle Achillianen wat zou jij nou graag willen verbeteren bij Achilles waar op dit moment de financiële middelen niet voor zijn. Dan kunnen wij dit meenemen en beslissen wat het meest urgent is voor Achilles!

En denk jij nou bij jezelf: ik zou graag met €100 per jaar Achilles naar het volgende niveau willen brengen? Stuur dan een mail naar: clubvan100@hkvachilles.nl. Dan maken wij samen, Achilles nog meer dan een club!

Groeten,

Frank en Fabian

Datum 28-10-2019 11:00
Tags