Urgent: met spoed trainer/coach voor Achilles 3 gezocht

Groot, groter, grootst prijkt het hoofdartikel van vorige week. Ambities en overwegingen genoeg, maar als we niet in staat blijken om een trainer/coach voor ons 3e team (res. 1e klasse) te vinden, dan is dat een heel duidelijk signaal in termen van toekomst en evt. toekomstmuziek. Misschien zoeken we niet op de juiste plekken, maar tot op heden is het ons nog niet gelukt om een hoofdtrainer voor Achilles 3 te vinden. Deze ploeg verdient het om trainer(s) te hebben. Dat is Achilles aan deze talentvolle en jonge groep verplicht.Wie-o-wie helpt deze groep de competitie door?!

Veel dank overigens aan alle invaltrainers en -coaches van de afgelopen maanden, maar het spreekt voor zich dat een situatie van pleisters plakken en noodverbandjes leggen niet toekomstbestendig is. Niet voor de ploeg en niet voor de vereniging.

Aangezien het ons maar niet lukt om een vaste trainer/coach te vinden, andermaal deze oproep: wie wil tot het einde van het (zaal)seizoen het 3e trainen/coachen? Dat kan -natuurlijk- ook als duo. Er zijn legio opties denkbaar en bespreekbaar.

Wie pakt de handschoen op? Meld je via topc@hkvachilles.nl, of stuur een berichtje naar Tjitse Bouwkamp.

Bedankt!

Datum 10-01-2020 11:06
Tags