Samen houden we 'onze' Sportcampus netjes!

Natuurlijk is Sportcampus Zuiderpark ook dit zaalseizoen weer onze thuisbasis, laten we het dan ook behandelen als een echt thuis! Zorg op trainingsavonden én wedstrijddagen dat zowel de zaal, als de tribune netjes achterblijven. Plastic flesjes/bekertjes, flyers, bekerhouders of bakjes friet (ja, dit gebeurde vorig seizoen echt) hoeven niet achter te blijven, maar mogen netjes in de prullenbak. Een vriendelijk verzoek bij deze dus: ruim alles wat je gebruikt of meegenomen hebt, bij vertrek ook gewoon (!) even op! Lees voor de zekerheid ook nogmaals de Huisregels van de Sportcampus door:

Voor alle zekerheid nog eens alle huisregels van het Zuiderpark, ter herinnering:

Huisregels Sportcampus Zuiderpark

 1. Volg aanwijzingen van het personeel op.
 2. Ga sportief met anderen om, dus niet schelden of geweld gebruiken.
 3. Vanwege veiligheidsredenen mag je gezicht niet bedekt zijn.
 4. Zet niemand buitenspel. Voorzieningen voor mensen met een (functie)beperking mogen niet door anderen gebruikt worden.
 5. Is er een calamiteit? Let dan op de aanwijzingen van de BHV-ers (bedrijfshulpverleners). Je herkent ze aan hun speciale hesjes.
 6. Houd de nooduitgangen altijd vrij en gebruik ze alleen bij calamiteiten.
 7. Roken mag alleen buiten op de aangewezen plekken.
 8. Presteer op eigen kracht. Drugs zijn dan ook verboden in en om het gebouw.
 9. Als je sport, heb je dorst. Ook een biertje is dan lekker. Alcohol krijg én nuttig je echter pas ná 16:00 uur in de hiervoor bestemde ruimtes.
 10. Glaswerk, eten en drinken zijn alleen toegestaan in/bij het restaurant, bij de koffiecorners, in de kantoren en vergaderruimtes.
 11. Alle wapens zijn verboden.
 12. Hulphonden mogen naar binnen, alle andere (huis)dieren niet.
 13. Laat de beveiliging je tas controleren als ze daar om vragen.
 14. Gedraag je als een winnaar. Ongewenste intimiteiten worden niet getolereerd.
 15. Pas goed op je spullen. Je bent zelf aansprakelijk voor verlies, schade, diefstal of lichamelijk letsel. Laat waardevolle spullen zoveel mogelijk thuis, op berg ze op in de gratis kluisjes in de kleedkamers.
 16. Haal gemeenschappelijke lockers leeg aan het eind van de dag voor de volgende gebruiker. Gevonden voorwerpen worden verzameld bij de receptie.

Huisregels voor specifiek de sporthallen

 1. Schoenen die je buiten hebt gedragen of die afgeven (zwarte zolen), mag je niet gebruiken in de sportzalen.
 2. Wees zuinig op de sportruimtes. Gebruik geen hars of kleefmiddelen, maar kies voor speciale middelen die geen kwaad kunnen.
 3. Van start tot finish ben je als huurder verantwoordelijk voor een goede zaalwacht. Houd je aan de ingehuurde tijden, inclusief op/afbouw en het opruimen van de materialen. Laat zowel kleedkamers als de zaal altijd netjes achter.
 4. Kom je kijken? Neem dan plaats op de tribune!

Parkeertips

Kom je naar de Sportcampus om te trainen, spelen of kijken? Kom dan zoveel mogelijk op de fiets of met het openbaar vervoer. Als je met de auto komt, kan parkeren soms heel lastig zijn, zowel bij de Sportcampus, als in de omliggende woonwijken. De parkeerterreinen zijn niet heel groot en er zijn vaak tegelijkertijd andere activiteiten in de Sportcampus, maar ook op de naastgelegen voetbalvelden, het zwembad en de atletiekbaan.

Datum 11-01-2020 09:59
Tags