CR Nieuws: Pokeren, pubquiz, beerpong én CR-kamp!

Bij deze brengen wij alle reeds geplande evenementen van de CR naar buiten. We hebben voor de rest van dit seizoen een aantal leuke evenementen gepland waar jullie zeker weten bij willen zijn. Een pokertoernooi, de altijd geweldige pubquiz, een beerpongtoernooi én natuurlijk het CR-kamp in juni. Dus pak je agenda erbij en zet de aankomende activiteiten erin!

  • Geluk is niet aan je zijde tijdens het ‘’Unlucky Pokertoernooi’’ op vrijdag de 13e. Het gaat deze avond dan ook om keiharde tactiek, bluf en de juiste pokerface. Kan jij, ondanks de slechte kaarten je tegenstanders aftroeven!? Aanmelden kan bij Erwin vVeen en Tobias
  • Op de laatste dag van januari vindt de altijd druk bezochte pubquiz plaats. Het zal een avond worden vol gezelligheid en competitie, geef jouw team (max 7 personen) op zodat jullie mee kunnen doen voor de winst. Nu al enthousiast en wil je je graag opgeven? Stuur een bericht naar Niek (06-43888570)
  • Heb jij een goede worp in huis? Schrijf dan alvast 7 maart in je agenda want dan is er een bierpong toernooi in de kantine. Verdere informatie volgt!
  • Net als afgelopen jaren vindt er in het jaar 2020 een CR-kamp plaats. Tijdens dit kamp krijgen de Achilles leden (18+) de kans om in een zorgeloos weekend zich (weer) tot kind te ontpoppen!
    Even ons geheugen opfrissen, weten jullie nog: Disney thema avond, jachtseizoen, sportmiddag, het in het watergevallen levend zeeslag, kampvuur, omgekeerd verstoppertje, Game of Thrones quiz, suppen en kanoën, het brievenbusspel, greppeltocht, De Hunger games, de skeltertocht, thema avond ‘’CR-kamp door de jaren heen’’, etc, etc, In 2020 vindt het kamp plaats van: vr 26 juni t/m ma 29 juni. Wil je je al inschrijven of wil je meer informatie, neem dan contact op met de CR

Alle data op een rijtje:

  • Vrijdag 13 december: Pokertoernooi
  • Vrijdag 31 januari: Pubquiz
  • Zaterdag 7 maart: Bierpong
  • Vrijdag 26 t/m maandag 29 juni: CR-kamp

Uiteraard komen er ook nog andere feesten en activiteiten aan. Zodra de datum hierover bekend is, worden deze met jullie gecommuniceerd!

Vriendelijke groet van de CR,
Erwin, Tobias, Tom, Alex, Benthe, Lena & Niek

Datum 22-11-2019 19:03
Tags