11 januari: Bedankje & huldiging Grote Clubactie verkoper

Wij hebben inmiddels alle ingeleverde boekjes verwerkt. Met trots kunnen wij vertellen dat er in totaal 852 loten zijn verkocht, dit betekent dat onze jeugdleden ruim 2000 euro hebben opgehaald voor Achilles! We willen álle verkoper natuurlijk van harte bedanken! Om deze kanjers in het zonnetje te zetten nodigen wij jullie allemaal uit om op zaterdag 11 januari naar de wedstrijd van Achilles 1 te komen kijken in het Zuiderpark om 18.45 uur. Achilles speelt dan tegen Dindoa. Lees gauw verder voor de details!

Wij willen daarom Achilles A3, Aaron, Armin, Bo, Bradley, Britt, Daniela, Dirk, Donya, Esmee, Erik, Fabienne, Faylinn, Imke, Isa, Jalien, Jan, Jarmo, Jill, Jinthe, Joanne, Joost, Kiki, Lars, Layla, Lena, Levi, Lianne, Lisette, Lola, Lucas H, Luuk D, Luuk W, Lynn, Milan, Minka, Niels L, Noa P, Philene, Sanne, Semm H, Shane, Siemen, Sofie, Sophie D, Sophie P, Tygo, Vigo en Vincent heel erg bedanken voor het verkopen van de loten. Jullie zijn stuk voor stuk kanjers!

In de rust van de wedstrijd wordt bekend gemaakt welk team de meeste loten heeft verkocht. Ook voor de nummer 2 is er een teamprijs.  Verder zijn er prijsjes voor de beste verkopers van Achilles. We houden nog even geheim wie er een prijsje heeft gewonnen. Dus kom gezellig allemaal We verzamelen om 18.30 uur beneden in de hal voor trap, zodat we met z’n allen Achilles 1 kunnen aanmoedigen.

Tot 11 januari!

Groetjes Rianne en Mirjam

Datum 30-12-2019 08:37
Tags