27 januari: Korfbalmasterz-avond: spelregelbewijs voor C- en B-spelers

Onlangs lieten we jullie weten dat je kon inloggen bij de website van Korfbalmasterz om je spelregelbewijs te behalen. Helaas heeft de bond besloten de manier van inloggen te veranderen. Klik op 'Lees verder' wat je nu moet doen. De uitnodiging voor 27 januari staat overigens ook nog steeds, deze avond is verplicht (!) degenen die het spelregelbewijs nog niet hebben. Haal jij voor 27 januari je spelregelbewijs? Dan hoef je deze avond natuurlijk niet te komen! Nog een goede reden om snel je spelregelbewijs te halen? Wanneer je dit voor 18 april doet; krijg je per teamlid 10 euro budget voor een teamuitje!

Inloggen

Onlangs lieten we jullie weten dat je kon inloggen bij de website van Korfbalmasterz om je spelregelbewijs te behalen. Helaas heeft de bond besloten de manier van inloggen te veranderen. Dit is nu dus niet meer mogelijk met de door ons verstrekte gegevens. Helaas dus, maar vrees niet. Het kan gelukkig nu op een andere manier die ook goed werkt.

Je kan nu inloggen met de gegevens die men normaal gesproken gebruikt om in te loggen op de KNKV-app. Dit is het e-mailadres waarmee je staat ingeschreven bij Achilles. In veel gevallen is dit het e-mailadres van de ouder/verzorger. Indien je nog geen wachtwoord hebt, kan je deze aanvragen via de link onderaan het inlogscherm. Mocht je niet weten onder welk e-mailadres je ingeschreven staat, schroom niet een berichtje te sturen naar wedstrijdzaken@hkvachilles.nl.

Korfbalmasterz

Sinds een aantal jaar is het behalen van het Korfbalmasterz spelregelbewijs verplicht voor de senioren en de junioren. Vanaf dit jaar geldt dit ook voor de spelende leden van de aspiranten (categorie C en B). Om iedereen op tijd te laten slagen nodigen wij de aspiranten uit op 27 januari om 18:30 uur in de kantine. Deze avond is verplicht voor de spelers die het spelregelbewijs nog niet gehaald hebben. Heb je voor 27 januari je spelregelbewijs al wel gehaald dan hoef je deze avond natuurlijk niet te komen. Beter Je zou dus al direct kunnen starten met het oefenen en wellicht het examen.

Voor deze avond is het belangrijk dat je een laptop, Ipad of smartphone meeneemt waarop je dit spelregelbewijs kunt halen.

Teamuitje

Dan hebben we nog een verrassing voor jullie in petto: Indien elke speler van het C- of B-team voor aanvang van de tweede helft veldcompetitie het spelregelbewijs heeft behaald, ontvangt een dubbele vergoeding voor het teamuitje. Normaal gesproken bedraagt dit 5 euro per lid. Indien elk teamlid het spelregelbewijs voor 18 april behaald, wordt dit bedrag verdubbeld naar 10 euro! Kortom, aan de bak dus om jullie teamuitje een mooie upgrade te geven!

We zien jullie graag de 27e!

Mocht je verder nog vragen hebben, mail ons gerust op wedstrijdzaken@hkvachilles.nl.

Twan, Marinus en Sten namens Commissie Wedstrijdzaken

 

Datum 19-01-2020 07:58
Tags