Achilles en fysiotherapiepraktijk B&B Healthcare zetten samenwerking voort

Vorig jaar tijdens het zaalseizoen konden Achillianen terecht bij B&B Healthcare voor blessurebehandeling of intapen. Ook dit jaar wordt deze samenwerking met de fysiotherapiepraktijk voortgezet.

B&B Healthcare is specialist op het gebied van (sport)fysiotherapie, revalidatie en topsportbegeleiding. Zij zijn gespecialiseerd in het begeleiden van sporters, van preventie tot revalidatie en alle aspecten die daarbij komen kijken.

Voor de leden van Achilles is er vanaf heden een vrijblijvend inloopspreekuur op dinsdag van 20:00 tot 21:00 uur en donderdag van 19:00 tot 20:00 uur. Tijdens dit inloopspreekuur kan gebruik worden gemaakt van een korte blessurebehandeling of bijvoorbeeld intapen. Wie hier gebruik van wil maken, kan een mail sturen naar karim@benbhealthcare.nl. Karim is te vinden in de praktijk van B&B Healthcare in de Sportcampus (volg “kantoren midden”) of in sporthal A.

Voor vragen of het maken van een afspraak is B&B Healthcare bereikbaar via 085-3011505, secretariaat@benbhealthcare.nl en www.benbhealthcare.nl (ook in de avonden
geopend).

Wij zijn erg blij met deze samenwerking en zien uit naar een constructief en duurzaam partnerschap!

Datum 25-01-2020 17:02
Tags