Commissie-avond op vrijdag 24 januari 2020 (door Vincent Wiekenkamp)

hoofdartikel.JPG hoofdartikel

Achillianen, Jullie hebben onlangs een uitnodiging ontvangen. Over Achilles en de toekomst. Een toekomst, die we met zoveel mogelijk Achillianen willen vormgeven. Er wordt dit seizoen gewerkt aan een nieuwe visie en de koers hoe daar te komen.

hoofdartikel.JPG

Hoe kijken we naar onze club? Wat vinden we belangrijk en hoe zouden we moeten handelen? Hoe acteren we daar in als commissies? Wat hebben we (dan) nodig? Deze puzzel hebben we te maken en te leggen. Keuzes maken, koers bepalen en die gaan volgen. Recht zo die gaat.


Hiervoor zijn wij volledig afhankelijk van de input van de leden, met name die van de commissieleden. Daarom wordt a.s. vrijdag 24 januari een 'Commissie-avond' georganiseerd, vanaf 20:00 uur in de kantine.

Het Bestuur gaat die avond niet haar “Grand Design” aan de leden ontvouwen. Wel delen we een eerste beeld om met elkaar in het gesprek te komen. Vervolgens gaan we vooral aan de slag, samen. Het is immers niet het plan van het bestuur, maar van álle Achillianen!

Om dat “samen aan de slag” te structureren, hebben we nagedacht over een agenda. En die agenda hebben we voorbereid. We gaan in twee uur tijd via diverse leuke tools de benodigde input met jullie ophalen die gaat leiden tot het leggen van de puzzel.

Uiteraard zijn naast commissieleden, ook alle andere geïnteresseerde leden/ouders die zich Achilliaan voelen, méér dan welkom!

Graag zien we jullie vrijdag 24 januari om 20.00 uur in de kantine!

Met groet, ook namens het bestuur
Vincent

Datum 21-01-2020 09:00
Tags