13 maart: Kampavond

SAVE THE DATE: 13 maart kampavond! Het is weer bijna zover, de kampfilm en de kampkrant zijn bijna af… Dat betekent: kampavond! Na een geweldig kamp in Alphen afgelopen jaar, staat de kampfilm weer klaar om vertoond te worden! Op vrijdag 13 maart kan je dan ook komen kijken naar de kampbeelden. En niet te vergeten, ook aan de kampkrant wordt nog hard gewerkt, deze krijgen alle kampgangers van 2019 mee naar huis! Let op: ook dit keer zijn er weer twee rondes. En... We verklappen ook wanneer je je kunt aanmelden, lees dus gauw verder!

Kampavond vrijdag 13 maart

Aangezien we afgelopen jaar wederom een grote groep kinderen hadden, spelen we de kampfilm maar liefst twee keer af. De eerste ronde start om 19.15u, deze ronde is voor de kleinste kampgangers (kangoeroes, F, E & D). De D1 kan i.v.m. de trainingstijd evt. bij de tweede ronde aansluiten. De tweede ronde start om 20.30u, deze ronde is voor de oudere kampgangers (C, B & A).

Wij hopen dat jullie allemaal komen kijken en natuurlijk zijn ouders, verzorgers, broertjes en zusjes ook van harte welkom. Ben jij nog niet mee geweest op kamp, maar wel nieuwsgierig naar hoe dat nu is? Dan is het misschien wel een leuk idee om te komen kijken, dan wil je vast volgend jaar ook mee!

Kampavond: vrijdag 13 maart (19.15 uur & 20.30 uur): zet in je agenda!

Aanmelden WAPC-Kamp 2020

Naast de kampfilm van afgelopen jaar, wordt er achter de schermen natuurlijk ook al weer hard gewerkt aan het WAPC-kamp 2020. Nadat jullie vrijdag 13 maart naar de kampfilm hebben gekeken, kun je je dan ook al weer snel aanmelden voor het WAPC-Kamp 2020! Het kamp vindt plaats van 18 juli – 25 juli 2020. De afgelopen jaren bleek het WAPC-Kamp een absoluut succes, dit was terug te zien in de aanmeldingen. Het kamp zat vorig jaar in een uur vol! Ook dit jaar hebben we weer een beperkt aantal plaatsen (ongeveer 95 kinderen). Om alle kinderen een gelijke kans te geven op een aanmelding, vermelden wij hieronder de datum waarop de inschrijvingen open gaan. Let op! Wij hebben per leeftijdscategorie een beperkt aantal plaatsen, dit heeft o.a. te maken met de indeling en de plekken in de slaapzalen. Na je aanmelding zul je dan ook zo snel mogelijk (in de loop van de week) een bericht van ons ontvangen of wij uw aanmelding kunnen bevestigen. Wees er dus snel bij, want vol = vol! Hopelijk heb jij er weer net zo veel zin in als wij?!

Meld je vanaf zondag 15 maart 15.30u aan voor het WAPC-Kamp 2020!

Namens de hele kamporganisatie,

Met vriendelijke groet,
Frank Baars & Julia Baak

Datum 23-02-2020 12:37
Tags