Update arbitrage: ook goed nieuws mag gedeeld worden!

Na de update over de spelregelbewijzen vorige week, hebben we veel mails ontvangen over behaalde diploma's die door een fout in het systeem niet bijgewerkt zijn in de administratie. Mocht je dit probleem ook hebben gehad, dan kunnen we dat laten aanpassen. Laat dat dan even weten via wedstrijdzaken@hkvachilles.nl. Verder is de eerste ploeg bekend waarvan alle spelers hun spelregelbewijs gehaald hebben, hebben alle A-teams de afgelopen weken keurig hun wedstrijden gefloten én zijn de eerste aanmeldingen voor KNKV-scheidsrechters binnen. Ook goed nieuws mag gedeeld worden, lees gauw verder!

Spelregelbewijzen

De C1 is de eerste ploeg waarvan alle spelers hun spelregelbewijs hebben gehaald. Helemaal geweldig! Zij ontvangen straks een dubbele bijdrage vanuit Achilles t.b.v. het teamuitje! Welk team is de volgende?

Ga zo door!

Tevens kunnen we na een aantal maanden zeggen dat we best wel tevreden zijn over de nieuwe systematiek van het fluiten van wedstrijden door de junioren. Het begin verliep even stroef en zo kwam het geregeld voor dat het opgestelde A-team geen scheidsrechter leverde voor één van de jeugdwedstrijden. De laatste weken is dat helemaal niet meer voorgekomen en heeft elke ploeg zijn verantwoordelijkheid genomen. Voor ons erg fijn en dat mag ook worden benoemd! Ga zo door!


KNKV Scheidsrechters!

Ook zijn we erg blij met Ilan Verboom, Rick Pot, Gamze Cinar en Bastiaan Overwater. Zij hebben zich aangemeld om KNKV-scheidsrechter te worden en zijn nu naarstig op zoek naar een scheidsrechtersbegeleider. Dit gaat vast snel lukken zodat ook zij over een paar weken kunnen schitteren op de velden van andere korfbalclubs. Mochten er nog meer gegadigden zijn die interesse hebben in het behalen van hun KNKV-scheidsrechtersdiploma, dan kan dat worden gemeld bij wedstrijdzaken@hkvachilles.nl.

Commissie Wedstrijdzaken

Datum 17-02-2020 09:00
Tags