28 februari: Bezoek HIJS Hokij vs Zoetermeer Panters

Een nieuw jaar, een nieuwe poging: ga mee naar HIJS Hokij! Vorig jaar kwamen we wegens gladheid op de wegen van een koude kermis thuis. De tegenstanders van HIJS konden door een gladde snelweg niet richting Den Haag komen en dus ging de wedstrijd niet door. Helaas kwam deze activiteit daardoor in de ijskast te staan, maar dit jaar doen we een nieuwe poging om met zijn allen te chillen in de Uithof! De AC nodigt alle kids vanaf de D en ouder uit om op vrijdag 28 februari mee te gaan naar een wedstrijd van Hijs Hokij Den Haag tegen de Zoetermeer Panters!

Aanmelden

Het enige wat je moet doen is jezelf aanmelden bij de AC via ac@hkvachilles.nl, doe dit uiterlijk op woensdag 26 februari.

Handig om te weten

Verzameltijd: tussen 19.45 en 20.00 Verzamelplek: bij de ingang van de ijshockeyhal Start wedstrijd: 20.30 uur Kosten: He-le-maal niets!
Verwachte eindtijd: tussen 22.00 en 22.30 uur.
(Een wedstrijd bestaat uit 3 perioden van 20 min zuivere speeltijd, en twee pauzes van 15 min).

In de hal kan het best koud zijn dus hijs jezelf in een warme trui, sjaal en handschoenen om jezelf warm te houden! Ook wordt het aangeraden om de toppers van HIJS goed aan te moedigen, uit ervaring weten wij dat dit voor de meeste Achillianen een koud kunstje is.

Namens de ijshockeysupportersvereniging en de AC,
Wesley en Rinus

Hijs%20Hokij%20-%20AC.PNG

 

Datum 23-02-2020 12:39
Tags