De tweede ronde!

2e ronde.jpg hoofdartikel

Nadat we met ruim 40 enthousiaste Achillianen een maand geleden de contouren van het beleid hebben aangegeven, volgt nu de belangrijke tweede sessie. We nodigen dan ook alle commissieleden en alle belangstellende Achillianen uit om op vrijdag 27 maart vanaf 20:00 uur de koppen weer bij elkaar te steken. Uiteraard in onze ‘Vlonder’.

hoofdartikel.JPGWe gaan eerst de uitkomsten van de vorige meeting aan jullie teruggeven. We hebben die geanalyseerd en gecategoriseerd. Het zouden de bouwstenen moeten zijn voor de plannen van de commissies en daarmee van de hele club. Het uiteindelijke verenigingsbeleid vloeit daar weer uit voort. In lelijke taal: de basis bepaalt!

De uitkomst is dus ongewis. Maar we hebben de vorige keer veel aanknopingspunten gezien die onze vereniging een richting opstuwen die toch net wat anders is dan we uit het verleden gewend zijn.
We verwachten dat alle(!) commissie leden aanwezig zijn en hopen dat er veel belangstellenden samen met bestuur onze nieuwe visie gaan bepalen. Uiteraard heeft daarna de Jaarvergadering het laatste woord. Maar vrijdag de 27ste maart gaan we aan een mooi fundament voor een goed besluit in de Jaarvergadering bouwen.

Wout Broers

Datum 03-03-2020 09:00
Tags