Ook onze fysio B&B Healthcare moet zich aanpassen

Als partner van deze mooie vereniging op het gebied van zorg en fysiotherapie vragen wij alle leden aandacht te besteden aan dit bericht. Momenteel bevinden wij ons in een stevige crisis, waar wij er alles aan doen om onze patiënten zorg op een veilige manier te continueren. We doen er alles aan om voor u klaar te blijven staan en hopen dat u ook in deze voor ons ook moeilijke periode toch gebruik blijft maken van onze diensten, zoals u die van ons gewend bent, dan wel in een aangepaste vorm. Wij danken u hartelijk voor uw vertrouwen en hopen op deze manier nu en in de toekomst voor u klaar te kunnen staan.

Zeer gewaardeerde cliënt van B&B Healthcare,

In deze tijd waar Covid-19 de gezondheidszorg sterk uitdaagt proberen wij als fysiotherapiepraktijk u als cliënt, de huisarts en de medisch specialist zo goed mogelijk bij te staan om de patiëntenzorg te continueren.

Wij hebben besloten voorlopig open te blijven en er alles aan te doen om de zorg op een veilige manier te continueren. Met grote spoed hebben wij een zeer uitgebreid online pakket geïmplementeerd in onze dagelijkse behandelingen. Dit betekent dat wij een beveiligde videoverbinding aangaan met u en een zeer uitgebreide database aan oefeningen ter beschikking hebben. Middels deze online consulten gecombineerd met geïndividualiseerde online oefenprogramma’s proberen wij u als cliënten zo goed mogelijk te begeleiden.

Als u nog afspraken heeft staan neemt de fysiotherapeut contact met u op. Voor nieuwe afspraken zijn wij via de normale commu-nicatiekanalen te bereiken.

Wanneer een 1 op 1 behandeling toch noodzakelijk is doen wij dit op basis van een screening volgens de criteria van het RIVM en strikte hygiëne voorwaarden en alleen wanneer er sprake is van een “gezonde patiënt zonder enige symptomen”. De noodzaak voor een 1op 1 behandeling wordt als volgt omschreven: “Uitstellen of alternatieve behandeling is niet mogelijk in verband met irreversi-bele achteruitgang van functioneren. Dit betekent dat er alleen fysiek behandeld wordt wanneer het absoluut strikt noodzakelijk is.

Om de zorg zo veilig mogelijk te houden hebben wij een uitgebreid pakket aan interne maatregen getroffen en strenge criteria gesteld over wanneer u momenteel wel en niet welkom bent in de praktijk.Momenteel kunnen wij u niet in de praktijk toelaten en komt u alleen in aanmerking telefonisch of online consult wanneer u behoort in één of meer van de onderstaande categorieën behoort:

  • Patiënten van >70 jaar.
  • Symptomen passend bij het virus (ook zeer lichte symptomen).
  • Patiënten die in het risicoprofiel die kans hebben op ernstig beloop (comorbiditeit)

Het secretariaat screent iedere patiënt voor dat een face to face afspraak gepland kan worden.Wij hopen dat u in deze tijd toch gebruik blijft maken van onze diensten zodat wij nu maar ook in de toekomst voor u klaar kunnen staan!Hopende u op deze manier zo goed mogelijk te kunnen ondersteunen in de aankomende periode.

Wanneer er verdere maatregelen volgen welke invloed hebben op ons beleid zullen wij u hierover direct informeren.Veel succes de aanstaande tijd en denk aan uw en andermans gezondheid!Voor vragen of het maken van een afspraak kunt u contact met ons opnemen via:

085 - 301 15 05
www.benbhealthcare.nl
secretariaat@benbhealthcare.nl

 

benbhealthcare.png

Datum 03-04-2020 11:22
Tags