WAPC-Kamp 2020: Hoe nu verder?!

Allereerst hopen we uiteraard dat iedereen gezond en wel is in deze vreemde tijd. Het zijn onzekere tijden of evenementen wel of niet doorgaan, zo ook het jaarlijkse WAPC-lamp helaas. Via dit bericht willen we jullie een update geven over de huidige situatie. Wél gaan we binnenkort toch 'gewoon' starten met de inschrijvingen, lees daarom gauw verder!

Voorbereidingen

Het kamp staat dit jaar gepland van 18 t/m 25 juli en we zullen wederom afreizen richting Alphen (NB). Alle maatregelen die wij nemen zullen volgens de richtlijnen van het RIVM zijn, daarom kunnen wij op dit moment dus nog niet definitief aangeven of kamp door zal gaan. Uiteraard hebben wij de goede hoop dat dit dan wel weer kan en zullen wij 'gewoon' door gaan met onze voorbereidingen. Tot 1 juni zullen er sowieso geen bijeenkomsten zijn en zullen ook wij met onze kampvergaderingen en voorbereidingen moeten improviseren.

Aanmelden

We hebben de aanmeldingen tijdelijk opgeschort, omdat er toen nog een hoop onduidelijkheid was. Op dit moment blijft het natuurlijk onduidelijk of kamp door zal gaan, maar willen wij toch de inschrijvingen gaan openen en wel op zondag 12 april om 15:00 uur.

Wij kiezen tóch hiervoor, omdat we qua voorbereidingen niet kunnen wachten tot 1 juni. Dan wordt het voor ons bijna onmogelijk om alles nog in gang te zetten. We gaan dus uit van het positieve scenario! Let op: niemand zit ergens aan vast. Mocht het doemscenario toch opduiken en kamp niet door kunnen gaan, dan ontvangt iedereen uiteraard al het kampgeld terug.

Wij hopen uiteraard dat weer veel kinderen zich gaan opgeven! Zoals we wel eerder aangaven zijn er per categorie maar beperkte plekken beschikbaar vanwege de indeling van de slaapzalen. Dus zorg dat je er op tijd bij bent!!

Let goed op elkaar en jezelf, wees sterk en veel gezondheid gewenst! We hopen elkaar snel weer te zien onder gezelligere omstandigheden.

Frank & Julia

Datum 09-04-2020 10:44
Tags