Jeugdtrainingen tot 'zomerstop'

Oeps.. Afgelopen week publiceerden we een aangepast trainingsschema, waarin slechts een beperkt aantal ploegen doortrainden. Hierop ontvingen we (terecht!) een heleboel berichtjes van teleurgestelde ouders en kids. Daarom is besloten dat alle nieuwe jeugdploegen nog even door kunnen, lees verder voor onze uitleg. Let op: het trainingsschema volgt nog, dus houd de website goed in de gaten! Groet, de TC

Oeps…
De afgelopen dagen kregen we veel vragen over waarom we ‘nu al’ stoppen met trainen. Laten we voorop stellen dat binnen een normaal seizoen de trainingen nu ook zouden stoppen, de competitie zou 2 weken geleden zijn afgelopen. Maar: corona maakt natuurlijk dat het geen normaal seizoen was, er is lange niet getraind. Dit beseffen wij ons nu ook, daar hebben wij als TC even niet bij stil gestaan. Onze excuses daarvoor.

Trainers gezocht!
Maar: daarnaast is er nog een probleem met trainers. Voor de B1, C1, D1 en E1 waren deze gelukkig al rond, deze trainers gaven zélf aan graag met de nieuwe ploeg nog even door te willen trainen. Dit is uiteraard altijd de eigen keuze van de trainers. Aanstaande maandag overleggen wij over de verdere invulling van de trainers, dit doen wij altijd pas na het bekend maken van de nieuwe ploegen. Lijkt het je leuk om een ploegje te trainen volgend seizoen? We horen het graag, via tc@hkvachilles.nl!

Tóch nog even door
Door de vele reacties hebben we besloten dat alle jeugdploegen vanaf volgende week en voorlopig tot eind juni, nog blijven doortrainen. Let op: in de nieuwe samenstellingen en één keertje per week. Daarna zal dan toch echt de zomerstop intreden. Vanaf volgend seizoen, traint iedereen natuurlijk net als altijd weer twee keer per week.

Trainers gezocht deel 2
Wij zijn nu heel erg druk bezig om trainers te zoeken die bereid zijn de nieuwe teams te gaan trainen tot eind van deze maand. Het wil dus niet zeggen dat de trainer die tot eind juni voor de groep staat, ook volgend seizoen de trainer wordt. Helaas is het vinden van trainers, net zoals afgelopen jaren, niet altijd de makkelijkste zoektocht. Maar we doen ons uiterste best doen, zodat er volgende week in de nieuwe samenstellingen getraind kan worden.

Trainingsschema
Het nieuwe trainingsschema 'Trainingen vanaf 16 juni' vind je hier.

Mocht je toch nog vragen en/of opmerkingen hebben, mail dan even naar tc@hkvachilles.nl.

Met vriendelijke groet,
De TC

 

Trainen-Training-Thumb.png

Datum 10-06-2020 13:59
Tags