11 juli: Achilles' Tofsteteamuitje komt naar je toe!

Als afsluiting van dit bizarre seizoen slaan Achilles en Simon Rodriguez de handjes ineen. Nu de coronastorm enigszins is gaan liggen wordt het hoogtijd voor iets luchtigs. We presenteren daarom met trots Simons SuperSnelle Stormbaan SeizoenSluiting! [Update: alle stuiterballen die aanstaande zaterdag komen stuiteren moeten dit bericht even goed lezen, klik daarom gauw op lees verder!]

De administratie afdeling van de AC heeft alle aanmeldingen voor dit fantastische uitje maar net aan kunnen verwerken, maar het is gelukt. Daarom kunnen we eindelijk het tijdschema bekendmaken voor zaterdag.

Alle F-, E- en D-stuiterballen hebben de springkussens van 10.00 tot 13.00 uur tot hun beschikking. Daarna kan de AC een half uurtje springen. Om teveel drukte bij de poort te voorkomen bij het halen en brengen hebben we er voor gekozen om hier een half uur ruimte tussen te laten. Daarna is het dus van 13.30 tot 16.30 uur de beurt aan de C-, B- en A-teams. Let op: het gaat om de teams van afgelopen seizoen!

Bij deze willen we aan de ouders vragen de kids af te leveren bij het hek. Ben je nou heel erg benieuwd wat er op het veld gebeurt? Dan kunnen jullie stiekem kijken vanaf de Mient. Voor de kids die honger hebben is er de mogelijkheid om wat eten te bestellen in de kantine. Neem dus wel je zakgeld mee!

Wellicht is het ook verstandig om kleding aan te trekken dat nat mag worden (en dus eventueel ook weer droge kleding!) in verband met eventuele warmte. Tot slot: neem ook de 7 euro 'toegangsprijs' mee!

Wij staan al te springen, tot zaterdag!

Groetjes thuis,

De AC

 

Datum 08-07-2020 08:30
Tags