Einde seizoen: trainingspakken, wedstrijdshirts en teamtassen inleveren

Het einde van het seizoen nadert en dat betekent dat een aantal mensen/ploegen hun Achilleskleding moeten inleveren. Stop je met korfballen? Ga je naar een ploeg met een teamtas? Ga je van de junioren naar de senioren? Bij deze de oproep aan alle (ouders van) spelende leden dus: heb je jouw spullen nog niet ingeleverd? Maak even een afspraak met ons, via clubtenue@hkvachilles.nl. [Update: 20/7]

Andere maat, iets kapot, spullen bewaren?

In verband met alle coronamaatregelen moeten we de drukte en wachttijd zo klein mogelijk houden, daarom nemen we nu alleen kleding in van stoppende en overgaande leden.

Moet je je pak ruilen, is jouw pak inmiddels te klein of is er iets kapot? Voordat het nieuwe seizoen begint zullen we weer een kledingmoment organiseren en zo goed als mogelijk kijken wat we voor je kunnen doen. Ga je over naar de senioren en moet je een eigen shirt aanschaffen? Ook dat kun bij een kleding moment vlak voor de start van het seizoen doen. Heb je in de tussentijd een vraag hierover? Mail ons dan even op clubtenue@hkvachilles.nl.

Selectiespelers (Achilles 1, 2 en 3) en jeugdspelers (A tot en met F) die komend seizoen in dezelfde ploeg of categorie spelen, kunnen hun eigen pak en/of shirt gewoon bewaren!

Wie moeten hun spullen inleveren?

  • Coaches/teambegeleiders/spelers uit de A1, A2, B1, B2 en C1: van jullie ontvangen we graag de complete (!) teamtassen met alle wedstrijdshirts.
    A1 A2 B1 B2 C1
  • Zat je afgelopen jaar in de junioren en ga je aankomend seizoen naar de senioren? Lever dan zowel je trainingspak, als je wedstrijdshirt (als je die hebt) bij ons in. Volgend seizoen koop je bij ons je eigen wedstrijdshirt. Let op: ga je naar de selectie (Achilles 1, 2 of 3)? Dan bewaar je je eigen pak voor volgend seizoen!

    Estelle Arnts Kayleigh Smit
    Esmee Morris Linnet Veltman
    Zoe Muller Tim van der Zwan

  • Speel je in de jeugd en had je afgelopen jaar een éigen shirt zonder rugnummer, maar speel je aankomend seizoen in de A1, A2, B1, B2 of C1? Lever dan jouw eigen shirtje zonder rugnummer bij ons in. Volgend seizoen start je met een shirt met rugnummer uit een teamtas. Je bewaart je eigen trainingspak zelf voor het nieuwe seizoen.

  • Stop je met korfballen en speelde je afgelopen jaar in de selectie (Achilles 1, 2 of 3) óf een jeugdploeg (A tot en met F)? Zorg dan dat je zowel je trainingspak, als je wedstrijdshirt bij ons inlevert. Volgens de ledenadministratie ontvangen wij nog kleding van:

Malou Abbas Lukas Kuper
Liv Anthony-Jiminez Naomi van Leeuwen
Siddarth Assarfi Milla Linse
Olivia van Bleijswijk Floortje Mulder
Lucas Bouwman Mick van Nieuwenhuijzen
Jamie de Bruijn Bastiaan Overwater
Danielle Buis Sophie Pasutto
Milan van der Geest Yrsa Ravensbergen
Diederik Grienwis Julian Sanches
Amel Groos Anna Spetgens
Kelly den Heijer Jaimy Trouwborst
Thom Hilverda Jinte Vrijenhoek
Glenn Jol Thom Wiersma
Jarmo Jongman Lucas Winia
 Jan Woestenburg Armin van der Zijden

 

Andere vragen?

Heb je géén idee wat voor jouw van toepassing is, is iets nog niet helemaal duidelijk of klopt onze administratie niet? Mail ons dan even via clubtenue@hkvachilles.nl.

Groetjes,
Mieke & Desiree

 

Datum 20-07-2020 12:06
Tags