SeniorenFitters zoeken trainer(s)

Achilles biedt nu enkele jaren SeniorenFit aan. Voor de doelgroep worden verschillende spelvormen aangeboden; laagdrempelig en passend bij de verschillende niveaus. Denk aan volleybal, wandelen, trefbal, voetbal, knotshockey, en natuurlijk korfbal. Het doel is om elkaar op een gezellige en sportieve wijze fit te houden. Na het trainingsuurtje wordt er dikwijls nog wat na-gezeten.

Op dit moment bestaat de groep SeniorenFit uit ca. 30 personen. Een mooie en leuke groep die deels op dinsdagochtend (10-11u) en deels op woensdagavond (19-20u) bij elkaar komt om te sporten.

Vanaf dinsdag 1 september (aanvang nieuwe seizoen) zoekt Achilles een enthousiaste trainer/trainster die wekelijks op dinsdagochtend en woensdagavond het SeniorenFit wil begeleiden. Je hebt een streepje voor als je al ervaring hebt met het verzorgen van trainingen.

Voor de begeleiding van deze activiteit is een vergoeding beschikbaar.
Deze vergoeding is gekoppeld aan het aantal leden SeniorenFit. Je doet jezelf dus een plezier als de groep SeniorenFit groeit... jouw enthousiasme moet dus aanstekelijk werken. En dat gaat weer hand in hand met de functie die Achilles in de buurt wil vervullen.

Heb je interesse in deze leuke functie? Of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Tjitse Bouwkamp of Sten Verleg (direct of via hetcontactformulier bij Contact op deze website).

Datum 17-08-2020 12:56
Tags