Clubtenue-kleding inleveren, ruilen of ophalen?

Binnenkort start de competitie en dat betekent dat alle spelende leden weer voorzien moeten zijn van een wedstrijdshirt en selectie- & jeugdspelers ook van een trainingspak. Daarom organiseren we weer een aantal kledingmomenten. Daarnaast zal in de loop van het jaar zal alles rondom het clubtenue en het kledingfonds gaan veranderen, ook daarover vertellen we je vast meer. Kortom: héél veel informatie, lees onderstaand bericht goed door! Is iets niet duidelijk of heb je een vraag? Neem dan contact op via clubtenue@hkvachilles.nl!

Kledingdata – 19:00 tot 20:30 uur

 • Dinsdag 25 augustus
 • Woensdag 26 augustus
 • Donderdag 3 september

Coronamaatregelen

Ook bij het ruilen, passen en innemen van de kleding zullen we rekening moeten houden met alle coronamaatregelen. We maken in de kantine een 'winkeltje', waar we slechts een beperkt aantal mensen kunnen ontvangen. 

 • Laat één ouder, met eventueel het kind, de kleding inleveren/ophalen.
 • We volgen natuurlijk de looproute die al in de kantine geldt: vooraan naar binnen, via het terras weer naar buiten.
 • Wanneer je de kantine binnenkomt, was/desinfecteer je de handen.
 • Naast Mieke, Kelly en Desiree, mogen slechts twee volwassenen tegelijk in de kantine aanwezig zijn.
 • Vorm bij drukte buiten een rij, waarbij je onderling natuurlijk 1,5 meter afstand van elkaar bewaard.
 • Wanneer het regent is binnen niet voldoende plek om te schuilen, neem daarom zélf een paraplu mee!

Inleveren

Van onderstaande mensen weten we dat zij thuis nog een een trainingspak, tas of wedstrijdshirt thuis hebben liggen. Bij deze nogmaals het dringende verzoek om deze op bovenstaande data bij ons in te leveren! Stop je (gewassen!) spullen in een plastic tasje, plak er een briefje met je naam op.

Malou Abbas Siddarth Assarfi Estelle Arnts
Jamie de Bruijn Diederik Grienwis Kelly den Heijer
Thom Hilverda Glenn Jol Jarmo Jongman
Esmee Morris Kayleigh Smit Anna Spetgens
Jill Spies Linnet Veltman  Thom Wiersma

 

Toekomst: afscheid kledingfonds voor jeugdleden

In de afgelopen seizoenen werkten we met een kledingfonds: alle spelende jeugdleden betaalden 22 euro per jaar waarvoor zij een wedstrijdshirt en een trainingspak in bruikleen kregen. In de loop van dit seizoen nemen we afscheid van dit kledingfonds. Het huidige sponsorcontract voor alle jeugdleden verloopt en we stappen over naar een nieuwe kledingleverancier. Dit betekent het volgende:

 • Dit seizoen ('20-'21) wordt géén 22 euro kledingfonds geïncasseerd.
 • We hebben nog beperkte voorraad van de huidige kledinglijn, deze zullen we in de aankomende weken zo goed als mogelijk uitdelen aan alle spelende jeugdleden, zodat iedereen het seizoen aangekleed en wel (in trainingspak en wedstrijdshirt) het seizoen kan beginnen.
 • Het trainingspak wordt eigendom van spelende jeugdleden, deze hoeft later niet meer ingeleverd te worden.
 • Het wedstrijdshirt, met daarop sponsor 'Mijndomein', blijft bruikleen: deze leveren jullie in later dit seizoen in. Deze shirts zullen wederom gedoneerd worden aan het goede doel.

We gaven het al even aan, het kledingfonds stopt dus. Bij onze nieuwe leverancier kunnen alle leden hun eigen kleding aanschaffen: dit geldt voor een wedstrijdshirt, een trainingspak, maar ook andere items als inschietshirts, tassen, rokjes/broekjes, het Achillesjasje, hoodies en nog véél meer zal via deze webshop verkrijgbaar worden. Belangrijk om rekening mee te houden: dit betekent dat alle spelende jeugdleden in januari 2021 minimaal een eigen wedstrijdshirt moeten aanschaffen. De overige kleding en accessoires zijn optioneel.

 

Kleding voor aankomend seizoen

Zoals al eerder vermeld, starten we het seizoen gewoon met de huidige kleding. Er wordt geen kledingfonds geïncasseerd, maar we proberen wél zo goed als mogelijk iedereen te voorzien van passende kleding. We hebben te maken met een beperkte voorraad, maar we zullen altijd zoeken naar een passende oplossing.

Jeugdleden (A t/m F)

 • Spelers van de A1, A2, B1, B2 en C1 krijgen geen bruikleenwedstrijdshirt in eigen beheer, deze worden gezamenlijk bewaard in teamtassen. Aanvoerders of coaches kunnen deze ophalen in de kantine.
 • Spelers van alle overige ploegen krijgen een eigen bruikleenwedstrijdshirtje. Had je deze vorig jaar al en is de maat nog goed? Dan mag je deze blijven gebruiken en hoef je niets te doen.
 • Had je vorig jaar een eigen bruikleenshirt, maar kom je dit jaar in de A1, A2, B1, B2 of C1? Lever dan je eigen shirtje even in, je krijgt er dit jaar één uit de teamtas.

 • Heb je vorig jaar al een trainingspak in bruikleen ontvangen en is de maat nog goed? Dan mag je deze gewoon blijven gebruiken.
 • Is jouw trainingspak en/of wedstrijdshirt inmiddels te klein? Lever je oude spullen dan (gewassen!) bij ons in, dan proberen we het om te ruilen naar een maatje groter.
 • Heb je nog géén trainingspak of bruikleenwedstrijdshirt (je bent nieuw op Achilles, of speelde vorig jaar vanuit een teamtas)? Kom dan op één van bovenstaande data naar de kantine om er één op te halen.

Senioren

 • Alle spelende senioren moeten zélf een eigen wedstrijdshirt kopen, deze wordt dan dus jouw bezit. Ben je nieuw bij Achilles of kom je over vanuit de junioren? Kom dan op bovenstaande data naar de kantine om er één te kopen: hij kost 40 euro en is alleen met PIN af te rekenen.

Heb je géén idee wat voor jouw van toepassing is? Is iets niet helemaal duidelijk of heb je een andere vraag? Stuur dan een mail naar clubtenue@hkvachilles.nl, dan zoeken we samen naar een oplossing!

Datum 31-08-2020 09:29