Mooi werk voor de toekomst!

Scheidsrechters zijn noodzakelijk voor het spelen van de korfbalcompetitie. Bij Achilles al jaren een probleem, maar zijn we bezig met een inhaalslag. En met succes! Sinds twee jaar zetten we de spelers van de A-ploegen in om onder begeleiding wedstrijdjes van de jongste jeugd te begeleiden. De A-teams hebben dit vorig jaar heel goed opgepakt en daarmee zijn wij al erg blij. Echter is het aantal begeleiders van deze jonge en onervaren scheidsrechters schaars. Dáár kunnen we dus nog wel wat extra helpende handen gebruiken. Meld jij je aan als begeleiding van scheidsrechters in opleiding?!

We zijn nu met vijf begeleiders die alle wedstrijden oppakken. Overigens een hele leuke taak die niet veel tijd kost. Aangezien het niet gaat om topwedstrijden, is basale kennis van de spelregels voldoende en gaat het voornamelijk om het bieden van wat mentale steun. Mede met deze steun zorgen we voor draagvlak voor het scheidsrechterswezen en werken we aan een duurzame ontwikkeling. Want als je fluiten vanaf het begin al leuk vindt, is het voor later een koud kunstje!

We kunnen ons heel goed voorstellen dat je ons hiermee graag wilt helpen. Schiet ons aan of neem contact met ons op! Zou tof zijn!

Namens de jonge en nieuwe scheidsrechters van de junioren en Commissie Wedstrijdzaken

Datum 06-09-2020 09:33
Tags