Veld blank

Achilles veld nat ondergelopen regen.jpg hoofdartikel

Door Wout Broers - Terwijl ik van een vakantie in Limburg aan het genieten ben in het zeer aangename gezelschap van vice-voorzitter Hans en diens vrouw Marian, kregen we het bericht door dat na het echec van vorige week toen de Alsem League afgebroken werd, het nu weer prijs was doordat ons kunstgras is ondergelopen. Net als vorige week ten gevolge van zware buien.

hoofdartikel.JPG

Naar aanleiding van vorige week, maar ook al eerdere klachten, was er opnieuw contact gelegd met de gemeente om onze grote zorgen te uiten over de niet goed lopende afwatering van ons veld. Diverse suggesties over het hoe en waarom bereikten het bestuur al via de app. Maar we moeten toch echt de mening en oplossing van de experts afwachten, die we deze week hierover spreken.

Mocht het blijken dat niet de drainage van het kunstgras “de schuldige” is, maar dat het ligt aan het rioleringssysteem dan moet gevreesd worden dat we in de aankomende najaar/ winter op ons veld niet terecht kunnen op ons veld omdat dit dan open ligt om de boel te repareren.

Uiteraard geen prettig vooruitzicht. Ondertussen hopen we dan maar op een droge nazomer, maar moeten we wellicht tijdelijk accepteren dat we af en toe dit probleem nog hebben.

Het bestuur doet alles wat in zijn macht ligt om zsm tot een oplossing te komen, in het volle besef dat het voor iedereen buitengewoon meer dan vervelend is dat ons dit overkomt.

Wout Broers

Datum 01-09-2020 11:00
Tags