20 september: Tennistoernooi

Pak je agenda erbij, want op 20 september organiseert de tenniscommissie een gezellig tennistoernooi op Achilles! Om 10:30 uur beginnen we met een bakje koffie of thee, daarna gaan we aan de slag met de partijen. Zoals gebruikelijk spelen we alleen dubbels, dus je geeft je op als koppel. Heb je geen dubbelpartner? Geen probleem, wellicht kunnen wij je koppelen aan een tennismaatje! Lees verder hoe je je aan kunt melden!

We beginnen rond 10.30 met een lekker bakje koffie of kopje thee en gaan dan van start met de partijen. Vroeg in de middag verzorgen we een simpele doch voedzame maaltijd om weer krachten op te doen voor de partijen die nog gaan volgen. We spelen zoals gebruikelijk alleen dubbels. Je kunt je dus als koppel opgeven. Heb je geen partner dan is het ook geen probleem. Je kunt dit dan bij opgave aangeven en dan koppelen wij je in aan iemand die zich ook afzonderlijk heeft opgegeven.

De wedstrijden worden zoveel mogelijk op sterkte ingedeeld. Je kunt hiervoor vooraf opgeven hoeveel tenniservaring je ongeveer denkt te hebben. Ook is het mogelijk om iemand van buiten de vereniging te introduceren. Heeft deze persoon geen racket, of heb je zelf geen racket, dan zorgen we ervoor dat er eentje tijdens je wedstrijden beschikbaar is.

De kosten voor het toernooi bedragen 2 euro per lid en 4 euro per introduce. Je kunt jezelf (en je eventuele partner) opgeven via: tennisinfo@hkvachilles.nl. Geef hierbij de volgende informatie mee:

  • Naam:
  • Naam Partner:
  • Geschatte speelsterkte: beginner/recreant/balvaste (competitie)speler
  • Geschatte speelsterkte partner: beginner/recreant/balvaste (competitie)speler

We hopen jullie allemaal op 20 september te zien!

Vriendelijke groet,
Lizette, Roelie, Ed en Sjoerd

Datum 13-09-2020 08:40
Tags