Nieuwe trainer bij SeniorenFit!

Hoi allemaal, mijn is Robin Pot. Ik ben 26 jaar en afgestudeerd aan de opleiding Hbo Sport en bewegen, lifestyle & gezondheid. Hier ben ik opgeleid tot lifestylecoach. Van jongs af aan ben ik al bezig met sport en heb in de loop der jaren een hoop ervaring opgedaan. Mijn passie voor sport hoop ik op jullie over te brengen! Recentelijk ben ik mijn eigen bedrijf Resilient Fitness begonnen waarin ik mensen coach naar een gezonde leefstijl. De doelstelling hiervan is mensen zelfstandig en gezond door het leven te laten gaan. De nieuwe uitdaging bij SeniorenFit sluit hier perfect op aan en ik heb super veel zin om met jullie aan de slag te gaan!

In een vertrouwde omgeving gaan we werken aan je kracht, conditie balans en coördinatie. Tijdens de training staat plezier en gezelligheid centraal. De oefeningen en spellen worden zo aangepast dat iedereen op zijn of haar eigen niveau kan meedoen! Na elke training zal er kort worden geëvalueerd en wordt jullie input meegenomen naar de volgende training.

Een training ziet er als volgt uit:

  • Uitgebreide gezamenlijke warming-up
  • Oefeningen voor het verbeteren van de kracht, balans en coördinatie
  • Sport- en spel in teamverband
  • Cooling down

Ben je nou net zo enthousiast als ik en wil je graag een keer een proeftraining meedoen? Dat kan helemaal gratis! Daarna zullen de kosten €10,- per maand bedragen en kan je één keer per week komen sporten.

We trainen elke week op:

  • Dinsdagochtend 10:00 - 11:00 uur
  • Woensdagavond 20:00 - 21:00 uur

Je kan je aanmelden voor een proefles via seniorenfit@hkvachilles.nl, voor vragen en/of opmerkingen kan je hier ook terecht!

Datum 04-09-2020 09:22
Tags