Even voorstellen: Tymen, onze nieuwe sportcoördinator

Wanneer je vanavond op Achilles te vinden bent, kan het zijn dat je een nieuw gezicht tegen komt: Tymen! Tymen is onze nieuwe sportcoördinator en zal onze club ondersteunen. Bij deze stelt hij zich voor, lees ook even verder voor de rest van zijn introductie: "Dit seizoen ben ik als sportcoördinator bij de gemeente werkzaam om alle Haagse korfbalverenigingen te ondersteunen. Zo zal je mij ook tegenkomen op het Achilles-veld. Als korfbaldier in hart en nieren gaat mijn hart sneller kloppen van; op een korfbalveld aankomen en veel jeugd te zien sporten en alle bedrijvigheid eromheen. Het plezier dat vrijwilligers en alle betrokkenen uitstralen is aanstekend."

Ik begrijp het ook wel, want, wat is er nou leuker dan een groepje kinderen elke week een beetje beter te zien korfballen, als barvrijwilliger de juiste sfeer neerzetten of als scheidsrechter je leidingcapaciteit te ontwikkelen?

Vaak heb ik tegen Achilles gespeeld als trainer of als coach. Achilles ken ik als een sportieve warme vereniging die zijn zaken goed voor elkaar heeft. Daar wil ik graag een bijdrage in leveren. Komende weken maak ik graag kennis. Zo zal ik aansluiten bij commissievergaderingen en ben ik regelmatig op het veld aanwezig zijn. Dus zie je mij lopen op het Achilles veld, spreek me dan vooral even aan!

Heb je dringende vragen? Mail me dan even op tymen.mos@sportievebaanindenhaag.nl of app/bel me op 06 - 49 36 34 33.

Tot bij Achilles,
Tymen

Datum 08-09-2020 14:27
Tags