Verslag Pubquiz

Het was weer tijd voor de pubquiz op Achilles, ook dit jaar weer onder de uitmuntende leiding van Henk Kop en Peter Zoutendijk. Hoewel ook dit jaar niet alle antwoorden onomstreden waren en Henk hier en daar wat creatief was met de puntentelling, hebben we wel weer een hoop nieuwe dingen opgestoken van de vragen.

Zeven teams streden om de felbegeerde chocolade kruidnoten, waaronder een wat slechte nieuwe editie van Erwin, Alzheimer en Einstein, het is een kikker en een groepje wat er blijkbaar een jaar later nog zat. Volgens mij vergeet ik nu nog een team maar dat weet ik niet meer. Voor degenen die er niet waren volgt hier even een opsomming van wat je dan allemaal gemist hebt.

Zo weten wij hoe Dennis Weening aan kleffe stinkende vingers komt, waarom Romana tegenwoordig een Toontje Lager zingt, hoe de soundtrack van The Hunger Harry Potter Games gaat, wat nou het verschil tussen Zac Efron en Justin Bieber is, dat er meisjes zijn die het doen met tegenzin maar zo niet Marianneke, wat het verschil is tussen zanger Rinus en zanger Peter en dat Simon uit hetzelfde jaar komt waarin de bouw startte van de Sagrada Familia. Ook over onze Achillianen zijn we veel te weten gekomen. Zo was het ‘buut Koos’ bij al zijn goede antwoorden over het Songfestival, wist Louise wel erg snel wat de betekenis van Ithyphallofobie was, DJ Sem zijn muziekkennis niet altijd Di-Rect paraat heeft, Benthe graag Marokkanen arresteert en dat Flemming waarschijnlijk niet zo goed in de omgang is aangezien hij als enige van zijn team overbleef.

Dat alle teams vol voor de winst gingen was ook duidelijk. Zo dronk Dionne rode wijn uit een Cola Light blikje, probeerde Jarreth de verdubbelaar bij het aantal kampioenschappen van Bayern München, en bracht Erwin 2.0 joker Dylan in op het eind.

We zijn benieuwd wat de volgende editie van de pubquiz ons weer gaat brengen, we verwachten wel dat Henk inmiddels door zijn plaatjes van blote vrouwen heen is...

Deze editie was in ieder geval weer genieten geblazen en mocht u binnenkort ergens een kikker zien genieten van wat chocolade kruidnoten kan dat kloppen, dit was namelijk de winnaar!

Datum 25-10-2015 20:25
Tags