Groot nieuws op sponsorgebied!

Eind augustus werd al voorzichtig aangegeven dat het kledingfonds gaat stoppen. Volgend seizoen kopen alle Achillianen via een webshop alle benodigde kleding. Daar gaan we jullie bij deze meer over vertellen! Deze verandering hangt namelijk samen met een nieuwe stap op zowel kleding-, als sponsorgebied. Het huidige kleding- en sponsorcontract loopt binnenkort af en dus gingen we op zoek naar nieuwe mogelijkheden. En dat is gelukt! Oplettende kijkers zagen de staf van de selectie afgelopen weekend al in nieuwe kleding lopen en langs de lijnen hangt ook een nieuw (sponsor)doek… Deze Erima kleding is het beginnetje van een nieuwe kledinglijn en wordt gesponsord door onze toekomstig hoofdsponsor: Zeefdruk Westland!

Hoofdsponsor én kledingleverancier

ERIMA%20logo%20vierkant.jpg

Verschillende opties werden bekeken, voor- en nadelen werden afgewogen, maar we kunnen jullie vertellen dat de oplossing uiteindelijk héél dichtbij bleek. Zeefdruk Westland, het bedrijf van Menno Overwater, gaat samen met Erima onze kleding verzorgen. Binnenkort (nog onder voorbehoud, maar: november hopen we!) wordt een webshop gelanceerd, waar alle leden hun wedstrijd- en trainingskleding kunnen aanschaffen. Hierin wordt alle Achilles-kleding verkrijgbaar: wedstrijdshirts, trainingspakken, rokjes, broekjes, sporttassen en natuurlijk Menno’s welbekende Achilles supportersjasje. Belangrijk om rekening mee te houden: alle spelende jeugdleden moeten in januari 2021 minimaal een eigen wedstrijdshirt aanschaffen. Alle overige kleding en accessoires zijn optioneel. Maar… Die wíl je, en passen bijzonder goed als cadeau vanuit de jute zak van de Sint of onder de boom rond kerst!

Maar... Menno en zijn Zeefdruk Westland zullen ons niet alleen helpen als kledingleverancier. Menno ging namelijk direct een stap verder en gaf aan graag de nieuwe sponsor van onze selectie te willen worden. Dit betekent onder andere dat vanaf 1 januari 2021 de naam van Zeefdruk Westland op de wedstrijdshirts van 1 en 2 te zien zal zijn, maar ook dat onze selectieleden binnenkort te spotten zijn met gloednieuwe trainingspakken en tassen. Als vereniging zijn we natuurlijk verheugd en dankbaar dat in gekke tijd als deze, zo snel een nieuwe hoofdsponsor voor de selectie is gevonden, wederom vanuit een warm hart binnen onze eigen club. Menno, bedankt hiervoor!

Hiermee nemen we binnenkort afscheid van onze huidige hoofdsponsor SNS, die we natuurlijk ook enorm willen bedanken voor hun bijdrage in de afgelopen 3 jaar. Elly: ook nogmaals dank voor jouw inzet hierin!

Zeefdruk%20-%20Logo.png

We verheugen ons op een prettige samenwerking. De samenwerking tussen Achilles, Zeefdruk Westland en Erima wordt later nog officieel gemaakt. Namens ons bestuur zullen Roger Kalberg en Wout Broers de overeenkomst tekenen, Menno Overwater zal aanwezig zijn namens Zeefdruk Westland en tot slot wordt Erima vertegenwoordigd door de heer J. Driessen.

Het Bestuur

Datum 04-10-2020 15:49
Tags