Achilles scoort voor de nieuwe kantine tijdens ‘Scoren voor jouw Vereniging’ 2020!

Op woensdag 30 september organiseert Achilles een belactie, gefaciliteerd door de VriendenLoterij, om zo geld in te zamelen voor de bouw van de nieuwe kantine. En daar kunnen we de hulp van alle leden goed bij gebruiken. Des te meer omdat de omstandigheden met betrekking tot corona zorgen voor extra financiële uitdagingen. Op 30 september tussen 18.30 en 22.00 uur kun je een telefoontje verwachten van een van onze vrijwilligers met de vraag of je mee wilt spelen met de VriendenLoterij voor Achilles.

 Een aantal selectieleden is bereid gevonden om deze avond naar alle leden te bellen of jullie mee willen doen met deze actie. Meedoen is de moeite meer dan waard, want:

  • Minimaal 40% van de lotprijs komt ten goede aan de nieuwbouw;
  • Als deelnemer van de VriendenLoterij maak je maandelijks kans op fantastische prijzen;
  • De VriendenLoterij keert tijdens de actie ‘Scoren voor jouw Vereniging’ extra geldbedragen uit aan de vijf clubs, verenigingen en stichtingen die de meeste loten hebben verkocht.

Laten we dus gaan voor zoveel mogelijk loten, om zo extra geld voor de club bijeen te brengen. Hoe meer loten Achilles verkoopt, hoe meer geld we bijeenbrengen voor de nieuwe kantine. We vragen jullie daarom allemaal je telefoon op 30 september tussen de genoemde tijdstippen extra goed in de gaten te houden.

We rekenen op ieders begrip en op zoveel mogelijk medewerking. Achilles, meer dan een club.

Het Bestuur

 

Datum 15-09-2020 20:00
Tags