Verslag najaarstoernooi Achilles Tennis

Afgelopen zondag vond het Najaarstoernooi van Achilles Tennis plaats. Onder het genot van een kopje koffie of thee en een plakje cake kregen alle deelnemers om 10.45 uur een korte uitleg van het toernooi en de specifieke Achillestennis-coronaregels (met dank aan Natalie). Daarna begonnen de ochtendpartijen. Verdeeld over vier banen en evenzoveel poules streden de koppels fanatiek om elk punt, maar werd er ook de rust en ruimte genomen om op een vriendelijke manier nieuwe tennissers met beginselen van de sport bekend te maken.

tennistoernooi-20200920-1.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

Na de eerste serie partijen werd er door Ruud en Belinda een lekkere broodjeslunch geserveerd met soep en drinken. Dit werd enorm gewaardeerd door de aanwezigen. En met dank aan de nieuwe biertafels kon iedereen op een veilige afstand van elkaar buiten op het veld genieten van de maaltijd en het heerlijke zonnetje.

tennistoernooi-20200920-3.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

En terwijl het kwik richting de 24 graden opklom, steeg het niveau van het tennis bij menigeen naar ongekende hoogte. Door de herindeling van de poules op basis van de resultaten in de ochtend, kwamen alle koppels van baan 2 t/m 4 op een poule van het eigen niveau terecht en gingen de partijen nog gelijker op. 

tennistoernooi-20200920-4.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

Rond 15.00 waren de laatste partijen gespeeld en maakte iedereen zich op voor de feestelijke prijsuitreiking door Ed. De prijzen waren ook dit jaar weer zorgvuldig en met veel liefde door Roelie en Lizette uitgezocht. Na een klein presentje en een daverend en welverdiend applaus voor Ruud en Belinda gingen de prijzen naar de volgende koppels:
Baan 1: Tjitse en Sjoerd
Baan 2: Johan en Michiel
Baan 3: Ed en Roelie
Baan 4: Loe en Arie

Foto's van de prijswinnaars (klik voor groter formaat):

Als tenniscommissie kijken we met veel plezier terug op deze geslaagde dag en we hopen er later dit seizoen nog een vervolg aan te geven.

Vriendelijke groet van de tenniscommissie
Lizette, Roelie, Ed, en Sjoerd
tennisinfo@hkvachilles.nl

Datum 21-09-2020 22:44
Tags