Vliegende start voor Grote Clubactie!

Wow, wow, wow, wat een vliegende start hebben we dit jaar gemaakt met de Grote Clubactie! Met dank aan de (coronaproof) digitale verkoop zijn er in de eerste twee weken al meer dan 650 loten verkocht. Daarnaast hebben we van verschillende kinderen gehoord dat zij nog gewoon met het boekje loten verkopen. Is je boekje vol? Is je boekje nog niet vol, maar ga je niks meer verkopen? Stop dan je boekje in de GCA schatkist. Deze staat in de kantine in de hal bij de wc's. Deze update een speciale vermelding voor de koploper voor de individuele prijzen, lees gauw verder!

Vincent Zoutendijk heeft al twee boekjes vol en ook nog loten digitaal verkocht! Zal hij er dit jaar met de eerste prijs vandoor gaan? Voor de gehele top 10 zijn er cadeaubonnen te verdienen, dus doe je best om in de top 10 te komen en misschien zelfs Vincent van zijn troon te stoten!

De strijd om de teamprijs zal spannend worden, want in veel teams wordt er flink verkocht. Willen jullie als team geld verdienen voor het teamuitje? Doe dan met elkaar hard je best om als team zo veel mogelijk loten te verkopen.

Veel kinderen hebben al een link + qr code ontvangen voor hun individuele verkooppagina. Heb je deze nog niet, maar wil je deze wel? Stuur dan een mail naar groteclubactie@hkvachilles.nl met je voor- en achternaam, dan sturen wij deze je toe.

Veel verkoopplezier!

Groetjes Mirjam en Rianne

Datum 08-10-2020 08:52
Tags