Grote Clubactie: WOW!!

Wow! Wat zijn jullie met z’n allen goed bezig. Er zijn inmiddels als meer dan 900 loten verkocht! Zullen we het dit jaar halen om er meer dan 1000 loten de verkopen?! Jullie hebben nog t/m 10 november om loten te verkopen. Dus stuur in de herfstvakantie je familie en vrienden nog even de QR-code of ga met je boekje de buurt door om nog wat loten te verkopen!

80% van de opbrengst gaat naar Achilles!

In de afgelopen weken zijn onze jeugdleden al héél hard aan de slag met het verkopen van Grote Clubactie, er werden dus al 900 (!) loten verkocht. Een lot kost €3,00 en daarvan gaat €2,40 direct naar onze vereniging. Jij maakt kans op mooie prijzen, Achilles krijgt een flinke steun in de rug en we hoeven niet uit te leggen dat dat in deze gekke coronatijd méér dan welkom is. Een win-win-situatie dus!

Boekje vol?

 Als je boekje vol is of als je geen loten meer wil verkopen, lever je boekje dan in! Je kan het boekje in de GCA-schatkist doen, deze staat in de kantine in de hal bij de wc’s of gooi het in de bus bij Sinaasappelstraat 134.

Top 10 verkopers én Teamprijs!

Voor de gehele top 10 zijn er cadeaubonnen te verdienen, dus doe je best om in de top 10 te komen. De strijd om de teamprijs zal spannend worden, want in veel teams wordt er flink verkocht. Willen jullie als team geld verdienen voor het teamuitje? Doe dan met elkaar hard je best om als team zo veel mogelijk loten te verkopen.

Veel kinderen hebben al een link + qr code ontvangen voor hun individuele verkooppagina. Heb je deze nog niet, maar wil je deze wel? Stuur dan een mail naar groteclubactie@hkvachilles.nl met je voor- en achternaam, dan sturen wij deze je toe.

Veel verkoopplezier!

 

PS: Nog geen lot kunnen bemachtigen? Scan met de camera van je telefoon de QR-code hieronder of klik op het linkje om jouw loten te kunnen kopen. Op naar een monsteropbrengst voor Achilles! 

KOOP HIER JOUW LOT & STEUN ACHILLES!

QR-GroteClub.PNG

 

 

Datum 19-10-2020 11:29
Tags