Grote Clubactie: de laatste loodjes

Wow, wat zijn jullie met z’n allen goed bezig: er zijn inmiddels als meer dan 980 loten verkocht! Die 1000 moeten we nu dus wel gaan halen, jullie kunnen nog t/m 10 november loten verkopen! Heb je thuis nog een lotenboekje? Vergeet deze dan niet inleveren, zélfs al heb je maar 1 lot er uit verkocht!

Inleveren lotenboekjes

Let op: lever graag je boekje in, in de Grote Clubactie-schatkist, deze staat in de kantine in de hal bij de wc’s. Je mag het ook in de brievenbus gooien bij Sinaasappelstraat 134. Per verkocht gaat er 2,40 euro naar Achilles, dus ook als je maar 1 lot hebt verkocht hopen we dat je je boekje komt inleveren.

Prijzen

De best verkopende kinderen en ploegen zullen prijzen verdienen. Hoe meer loten er verkocht worden, hoe meer prijzen we kunnen uitdelen!

Voor de gehele top 10 zijn er cadeaubonnen te verdienen, dus doe je best om in de top 10 te komen. De strijd om de teamprijs zal spannend worden, want in veel teams wordt er flink verkocht. Willen jullie als team geld verdienen voor het teamuitje? Doe dan met elkaar hard je best om als team zo veel mogelijk loten te verkopen.

Alvast bedankt voor jullie inzet!

Groetjes Mirjam en Rianne

PS: Nog geen lot kunnen bemachtigen? Scan met de camera van je telefoon de QR-code hieronder of klik op het linkje om jouw loten te kunnen kopen. Op naar een monsteropbrengst voor Achilles! 

KOOP HIER JOUW LOT & STEUN ACHILLES!

QR-GroteClub.PNG

 

 

Datum 09-11-2020 10:43
Tags