Steun Stichting Semmy: doe mee met Active4Semmy!

Achilles & Stichting Semmy hebben samen al een langere, warme geschiedenis. Jarenlang liepen tientallen Achillianen de Run4Semmy tijdens de Amsterdamse marathon en meerdere keren werd een 'Semmy-dag' georganiseerd, beiden om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor deze bijzondere stichting. Ook in deze coronatijd kunnen zij een extra steuntje in de rug gebruiken, misschien nog wel meer dan ooit! Op 13 december organiseren zij daarom Active4Semmy: een Semmy-sponsoractie vanuit ieders eigen woonkamer! Doe jij ook mee?

Active4Semmy

Door de huidige coronacrisis kunnen veel evenementen en sponsoracties niet doorgaan. Helaas krijgen we dus veel minder donaties binnen dit jaar. Jouw hulp is daarom misschien nog wel harder nodig om ervoor te zorgen dat het wetenschappelijk onderzoek naar de meest dodelijke vorm van kanker bij kinderen door kan gaan. Doe daarom mee met Active4Semmy, ons sportieve evenement vanuit je eigen huis, op zondag 13 december. En een leuke bijkomstigheid: iedereen kan meedoen!

Doe mee aan het Active4Semmy evenement op 13 december 2020 en steun ons! Je kunt je opgeven om te wandelen, fietsen of hardlopen. Doe mee met de hele familie, want speciaal voor de kinderen is er ook een Kidsrun. Het maakt niet uit wat je doet, als je maar in beweging komt voor Stichting Semmy en je laat sponsoren.

Ook dit jaar hebben tien kinderen te horen gekregen dat er een tumor in hun hersenstam zit en dat de overlevingskans nul procent is. Als dit voor jou net zo onverteerbaar is als voor de kinderen, hun families en voor ons, geef je dan op!

Kijk op www.stichtingsemmy.nl/active4semmy, meld je aan, maak op Whydonate je eigen sponsoractie aan en neem deel aan het Facebook event!

Bedankt en tot ziens op 13 december,
Stichting Semmy

P.S.: onze website is helemaal vernieuwd, heb je het al gezien? www.stichtingsemmy.nl ????

Datum 29-11-2020 16:47
Tags