Zeefdruk Westland kledingpartner én hoofdsponsor Achilles

Begin oktober kondigden we al de samenwerking aan met Menno en zijn Zeefdruk Westland. Toen beloofden we al dat we daar later meer van zouden laten zien. Laat het nu dan eindelijk later zijn! We wilden de samenwerking tijdens een feestelijke samenkomst officieel maken. Helaas viel dit toen letterlijk in het water omdat de wedstrijden die dag dankzij de regen niet door konden gaan. Maar we laten ons natuurlijk niet tegenhouden en willen op deze manier meer laten zien van deze geweldige samenwerking!

Zeefdruk Westland, het bedrijf van Menno Overwater, gaat samen met Erima onze kleding verzorgen. Deze kleding kunnen jullie binnenkort aanschaffen via de officiële webshop van Achilles, waar alle jeugd hun nieuwe wedstrijdshirt moet kopen. In ‘onze’ webshop kunnen jullie straks wedstrijdshirts, trainingspakken, rokjes, broekjes, sporttassen en natuurlijk Menno’s welbekende Achilles supportersjasje kopen. De webshop komt binnenkort voor iedereen beschikbaar, nog nét op tijd voor een leuke surprise van de Sint of voor onder de kerstboom. Houd onze de website en onze socials goed in de gaten voor het laatste nieuws.

Omdat Zeefdruk Westland ook hoofdsponsor wordt vanaf 1 januari 2021 heeft de selectie al een voorproefje van de kledinglijn gekregen. Hoe dat ging zie je hieronder:

We verheugen ons op deze nieuwe samenwerking en zijn erg dankbaar dat we in deze moeilijke tijd zo snel een nieuwe hoofdsponsor hebben kunnen vinden in Zeefdruk Westland. Samen met Erima zorgen we er voor dat alle Achilles leden er de komende jaren weer flitsend uit zien.

Zeefdruk-Erima-Achilles1.JPG

Zeefdruk-Erima-Achilles2.JPG

Het Bestuur

Datum 07-11-2020 11:31
Tags