Verslag: Mixtoernooi van Achilles E'tjes

Desiree beschreef vorige week heel treffend in het hoofdartikel hoe erg Achilles wordt gemist. Deze week werd duidelijk dat dit ook echt voor onze E kinderen geldt. Afgelopen donderdag nam E2 trainer Marije het initiatief in de e-trainers Whatsappgroep om een mixtoernooi te organiseren. Binnen 24 uur waren er 26 kinderen uit de E1 tot en met E5 die zich hadden opgegeven. Tel daarbij 9 trainers, Peter (vader van Marley als scheidsrechter) en Lenneke (moeder van Philène als Coco) bij op en zo hadden we genoeg mensen om op drie velden voor zes teams een toernooi te organiseren.

Vanaf donderdagavond begon de organisatie, waarbij we voor ons idee toch echt aan alles hadden gedacht. Teams waren gemaakt, wedstrijdschema klaar, prijsjes geregeld enz.  Zaterdagochtend om 10.30 uur waren we aanwezig om alles klaar te zetten. Oeps.. één detail vergeten, de sleutel. Bij alle sleuteladressen was er niemand thuis. Gelukkig was er een lieve Achilliaan die dicht bij het veld woont, die ons uit de brand heeft geholpen, waardoor we niet met alle E-tjes voor niks bij het veld stonden.

Om 11.00 uur stroomde het veld vol met kinderen, allemaal in een kleur t-shirt welke vrijdagmiddag was gecommuniceerd (dank daarvoor ouders!). Vijf rondes lang werd er door de kinderen super fanatiek en met veel plezier gekorfbald. Alle 15 wedstrijden gingen zeer gelijk op. Uiteindelijke ging het blauwe team er met de eerste prijs vandoor, maar dat was niet het belangrijkste. Voor ons was dat namelijk dat we zagen dat alle kinderen op een hele sportieve manier met elkaar samen speelden, elkaar de kansen gunden en veel lol hadden met elkaar.

Alle aanwezige trainers, Peter en Lenneke heel erg bedankt voor jullie hulp! Alle kinderen heel erg bedankt voor jullie komst. Wij vonden het super leuk en zeker voor herhaling vatbaar!

Groetjes,
Mieke, Noah, Marije en Rianne

Mixtoernooi%20E%20(1).jpeg

Mixtoernooi%20E%20(2).jpeg

Datum 09-11-2020 10:44
Tags