Sinterklaas komt naar Achilles

Lieve kinderen van Achilles, het is weer zover, de Sint is in ons land! Zoals jullie al hebben kunnen lezen komt vrijdagavond 27 november Sinterklaas bij ons op bezoek in de Goudsbloemlaan. Sint en zijn pieten komen speciaal voor de jongste kinderen van Achilles: de kangoeroes, de F en de E. De pietentraining start om 18.30 uur, jullie mogen vanaf 18.15 uur de sportzaal in en om 20.00 uur is het weer afgelopen. Wij hebben al gehoord dat de pieten onwijs leuke spelletjes voor ons hebben bedacht! Omdat Achilles een grote groep jonge kinderen heeft, is de training alleen voor de Achillesleden. Alle kinderen van de Achilles kangoeroes, F en E zijn welkom. We hopen jullie deze avond allemaal te zien. Tot dan!

Lieve kinderen van Achilles,

 

Sint keek dit jaar weer in zijn grote boek

Het is hoog tijd voor een gezellig bezoek

Ook dit jaar doet de Sint Achilles weer aan

Alle Pieten staan te trappelen om naar jullie toe te gaan

Op vrijdag 27 november staat de Sint bij jullie op de stoep

Sint hoop op een grote en gezellige groep

Zit je bij de kangoeroes, de F of in de E?

Dan verwachten we jullie allemaal bij de training van de E3, E1 en E2!

Het feest aan de Goudsbloemlaan zal om 18:30 beginnen

Wees voor die tijd dus allemaal binnen

Om acht uur is het einde van het feest

Het is dan vast een dolle boel geweest

 

Groeten,

Sint en Piet

 

Zoals jullie kunnen lezen komt Sinterklaas op vrijdagavond 27 november langs bij de jongste kinderen van Achilles. We hopen jullie op deze avond allemaal te zien op de Goudsbloemlaan. Tot dan! Namens de AC, Henriette, Julia, Puck en Rinus

Lieve kinderen van Achilles,

Het is weer zover! De Sint is in ons land. Zoals jullie al hebben kunnen lezen komt vrijdagavond 27 november Sinterklaas bij ons op bezoek in de Goudsbloemlaan. Sinterklaas en zijn pieten komen speciaal voor de jongste kinderen van Achilles, namelijk voor de kangoeroes, de F en de E. De pietentraining begint om 18.30. Jullie mogen vanaf 18.15 de sportzaal binnenlopen. Wij hebben al gehoord dat de pieten onwijs leuke spelletjes voor ons hebben bedacht. Om 20.00 is het feestje weer afgelopen.

Omdat Achilles een grote groep jonge kinderen heeft, is de training alleen voor de Achillesleden. Alle kinderen van de Achilles kangoeroes, F en E zijn welkom. We hopen jullie deze avond allemaal te zien. Tot dan!

Namens de AC,

Rinus, Puck, Henriette en Julia

 

Datum 20-11-2015 18:01
Tags